Ana Sayfa » Duyurular
Mustafa Üste'yi Uğurladık
15 Mart 2012 Perşembe 15:17
Giresun camiasının sevilen isimlerinden Keşap Emeksan Yazlık Derneği eski Başkanı Mustafa Üste son yolculuğuna uğurlandı.

O'nun kitabında millete efendilik yok, hizmetkar olmak vardı. Davetine icabet edenlere kendi elleriyle hizmet etmekten büyük mutluluk duyuyordu. Güle Güle Güzel insan, Allah (CC) senden razı olsun.

Giresun camiasının yakından tanıdığı, güler yüzlü hizmet adamı Keşap Emeksan Yazlık Derneği eski Başkanı Mustafa Üste ani olarak geçirdiği kalp krizi sonucu aramızdan ayrıldı.

Yaptığı her faliyette insanlara hizmet etmekten büyük mutluluk duyan Mustafa Üste, Gaziosmanpaşa meydanında aracıyla seyir halindeyken aniden fenalaştı.

Acil olarak Özel Gaziosmanpaşa Hastanesine kaldırılan Mustafa Üste, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Mustafa Üste'nin kalp krizinden vefat ettiği açıklandı.

Olayın haber alınmasından sonra çok sayıda hemşerisi özel Gaziosmanpaşa Hastanesine akın etti.

Mustafa ÜSTE Toprağa Verildi!

Geçirdiği kalp krizi sonucu vefat eden Mustafa Üste toprağa veridi.

Mustafa Üste 1963 yılında Keşap Yazlık köyünde doğdu.Her Giresunlu gibi ekmeğini gurbette aradı.Emekliliğine az bir süre kala da sevenlerini arkada bırakarak bu dünyadan göç etti.

Arkadaşları ve tanıdıkları arasında çok sevilen biri olarak tanınan Mustafa Üste, gurbette Giresun dernekçiliğine de hizmet edenler arasında yer aldı.Uzun yıllar Keşap Emeksan Yazlık Derneği Yöneticiliği ve Başkanlığı yaptı..

Mustafa Üste'nin cenazesi Yeşilpınar'daki evinden alınarak, Yeşilpınar Merkez Camisinde kılınan öğlen namazına müteakip, kılnan cenaza namazı sonunda Yeşilpınar Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Gazetemiz adına Mustafa Üste'ye Allah'tan rahmet, geride bıraktığı eş, dost ve akrabalarına baş sağlığı ile sabırlar dileriz..

Giresunhaberal



Etiketler : Mustafa, Üste'yi, Uğurladık,


Bu Haber Toplam 10826 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: