Ana Sayfa » Siyaset
Mustafa Günaydın A.Adaylığına mı Hazırlanıyor?
30 Ekim 2013 Çarşamba 23:35
Mustafa Günaydın'ın AK Parti Sultangazi Belediye Başkan aday adaylık başvurusunda bulunacağı söylentisi gündeme domba gibi düştü.

Mustafa Günaydın Aday Adaylığına mı Hazırlanıyor?
 
Mustafa Günaydın'ın AK Parti Sultangazi Belediye Başkan aday adaylık başvurusunda bulunacağı söylentisi gündeme domba gibi düştü.
Yerel seçimler için aday adaylık süreci başladığından bu yana çeşitli dedikodular gündem oluşturmaya başlamıştı. Bir çok önemli ismin aday adayı olacağı söylentisi boşa çıkarken, ilçenin sevilen ismi Mustafa Günaydın’ında bu yarışa dahil olacağı gelen haberler arasında.
Başvuru sürecinin son günlerine geldiğimiz bu günlerde Mustafa Günaydın’ın aday adaylığı için başvuracağı haberleri yoğunluk kazandı. AK Parti camiasında sevilen bir isim olan Günaydın’ın başvuru yapması halinde AK Parti’nin en güçlü aday adayları arasında olacağı kesin gözüyle bakılıyor.


Kaynak: sultangaziajans.com Etiketler : Mustafa, Günaydın'ın, AK, Parti, Sultangazi, Belediye, Başkan, aday, adaylık, başvurusunda, bulunacağı, söylentisi, gündeme, domba, gibi, düştü.,


Bu Haber Toplam 8301 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: