Ana Sayfa » Güncel
Murat Aydın (AYDINSES) Gurur Günü
19 Şubat 2013 Salı 08:54
Yağlıdere'li hemşerimiz Murat Aydın'ın sahibi olduğu AydınSes Gazetesi 15. yıldönümünü muhteşem bir davetle kutladı.

Giresun’lu hemşerimiz Murat Aydın’ın sahibi olduğu aydınSes Gazetesi 15. yıldönümünü muhteşem bir davetle kutladı.

 

1 Eylül 1998 tarihinde yayın hayatına başlayan aydınSes gazetesi'nin 15. yıl Balosu'na kaymakamlar, belediye başkanları, STK temsilcileri, ulusal ve yerel basın mensupları, işadamları, muhtarlar ve çok sayıda davetli katıldı.

 

 

Merkezi İstanbul Gaziosmanpaşa'da bulunan aydınSes gazetesi, Gaziosmanpaşa, Sultangazi, Fatih, Bayrampaşa, Eyüp ve Arnavutköy ilçelerinde yayın yapıyor. Muhteşem geceye Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, Gaziosmanpaşa Belediyesi Başkan Yardımcısı Arif Parlakkılıç, Gaziosmanpaşa Kaymakamı Seddar Yavuz, Eyüp Kaymakamı Osman Kaymak, Sultangazi Kaymakamı Yusuf Ziya Çelikkaya, Bayrampaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Kenan Kırali, Gaziosmanpaşa Tarım Müdürü Nuri Şahin, Sultangazi Tarım Müdürü İsa Tanrıverdi, AK Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı İsmail Ergüneş ve yönetimi, CHP Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Mehmet Polat ve yönetimi, Saadet Partisi Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Bilal Ay ve yönetimi, BBP Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Fedai Karakol ve yönetimi, AK Parti Eyüp İlçe Başkanı Seçkin Turan ve yönetimi, Bayrampaşa İlçe Başkanı Cemil Yıldız ve yönetimi, Giresun Federasyonu Başkanı Hasan Turan ve yönetimi, Giresunlular Derneği Başkanı Mehmet Hayta ve yönetimi, Zeytinburnu eski Belediye Başkanı Adil Emecan, CHP İstanbul İl Yönetim Kurulu üyesi Gülizar Emecan, Özel Gaziosmanpaşa Hastanesinin kurucusu ve ortaklarından Mustafa Hayta, Özel Gaziosmanpaşa Hastanesinin ortaklarından ve Bahat Sağlık Grup Başkanı Opr. Dr. Hamza Bahat, Tek Rumeli Televizyonu Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Baykal, GOPSİAD Başkanı Niyazi Özata, İşadamları Yaşar Aksoy, Hasan Şatıroğlu, Mehmet Toprak, Ali Ekser Atmaca, Yusuf Kızıldağ, Süleyman Kalın, Mehmet Yüceer, Avukat Ali Çanak'ın yanı sıra STK'lar, muhtarlar, yerel ve ulusal basın mensupları ile çok sayıda davetli katıldı.

Sunuculuğunu Aydınses Haber Müdürü Ayla Özdemir'in yaptığı gece, Neyzen Ferit Yavuz'un ney dinletisi ile başlayan programda da Belediye Başkanları ve Kaymakamlar kürsüye gelerek Aydınses'le ilgili düşüncelerini belirttiler.

Hemşerimiz Murat Aydın’ın Yerel medyadaki gücünden bahseden konuşmacılar, Murat Aydın ve ekibine başarılı çalışmalarından dolayı tebrik ettiler.

 

 

 

Yerel medyada 15. yılını, gazetecilikte ise 30. yılını doldurmuş olan Aydınses gazetesi Kurucusu Murat Aydın, yapmış olduğu teşekkür konuşmasında., Aydınses Gazetesinin yayınını 1 Eylül 1998'den beri sevenleri ve dostları sayesinde sürdürdüğünü belirtti.

Murat Aydın'ın konuşmasının ardından Aydınses gazetesinin 15 yılını anlatan kısa film izlettirildi. Animasyon tekniğiyle başarılı bir şekilde hazırlanmış olan kısa filmin ardından Aydınses'in 15. yıl pastasını Aydınses Gazetesi kurucusu Murat Aydın, geceye katılan kaymakamlar ve Belediye Başkanları birlikte kesti. Pastanın kesimi esnasında Neyzen Ferit Yavuz'da Ney çalarak eşlik etti.

Pasta dağıtımının ardından sahneyi ünlü sanatçı Pınar Altınok aldı. Pınar Altınok sesiyle, güzelliğiyle ve yorumuyla davetlileri büyüledi. Unutulmaz bir performans sergileyen Altınok, birbirinden güzel Türk Sanat Musıkisinden örneklerle davetlileri mest etti.

Birlikte çekilen hatıra fotoğraflarıyla bu muhteşem gece son buldu.

 
 

Bizlerde www.vatangiresun.com  İnternet Gazetesi olarak; İstanbul'da Yerel Medya'nın güçlü sesi konumunda olan değerli hemşerimiz Murat Aydın'ın sahibi olduğu aydınSes gazetesinin 15. yılını kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.



Etiketler : Murat, Aydın, (AYDINSES), Gurur, Günü,


Bu Haber Toplam 12333 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: