Ana Sayfa » Spor
Müjdat Gürbüz İddialıyız Dedi
30 Haziran 2012 Cumartesi 09:25
Küçükköyspor kulübü yönetimi bir grup basın mensubu ile kulüp tesislerinde yemekli toplantıda buluştu.

Küçükköy spor kulübü yönetimi ve basın mensupları kulüp tesislerinde bir araya gelerek gelecekte neler yapabileceklerini görüştüler. Kulüp başkanı Müjdat Gürbüz basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

 

Takım tespit transfer ve futbolcuları izleme deneme idmanları başladı. Çekirdek kadromuz hazır. İrtibatta olduğumuz futbolcular var. Bize gelmek isteyen sporcular var. Gençliğe daha fazla önem veren teknik heyetimize güveniyoruz. Biz de yönetim kurulu olarak istenilen yerine getirilen bir plan çerçevesinde lig maratonunu başarılı bitirmek istiyoruz. Erken yol aldık İstekliyiz heyecanlıyız .

İşadamlarımızın, taraftarımızın, bütün halkımızın, basınımızın desteğine ihtiyacımız var. Desteklerini bizlerden esirgemeyeceklerine inanıyorum. Gururumuz olan büyük taraftarımıza layık olmaya çalışacağız Takımımızı hak ettiği seviyeye getirip şampiyonluk yolunda önümüze çıkan bütün engelleri hep birlikte aşacağımıza inanıyorum dedi.

 
        KÜÇÜKKÖYSPOR YÖNETİMİ

Müjdat Gürbüz (Başkan), A. Turan Meletlioğlu (As başkan), Ali Yaman, Bülent Karakuş, Nedim Akbal, Yunus Eroğlu, Erol Yürür, İzzet Aslan, Mehmet Dinç, Mehmet Yalçın, Sebahattin Öztürk,Makbule Demiroğlu, Dilek Avcı (Topaloğlu), Ömer Aras, Ercan Karatekin, Yılmaz Keçeci, Süleyman Altun, Cemil Çakıcı, Ayhan Tren, Murat Filiz Genel sekreter).






Kulüp yönetimi birlik beraberlik içinde Küçükköy markasını zirveye taşımak için kararlı görünüyor. Küçükköy'ün her alanda bir marka olduğunu dile getiren kulüp yöneticileri bu markayı en iyi şekilde koruyacağız ve zirveye taşıyacağız dediler.





Etiketler : Müjdat, Gürbüz, İddialıyız, Dedi,


Bu Haber Toplam 12082 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: