Ana Sayfa » GİRESUN
MİLLETVEKİLİ AV KADİR AYDIN'IN BASIN BÜLTENİ
11 Ağustos 2021 Çarşamba 00:13

AK Parti Giresun Milletvekili ve TBMM İçişleri Komisyonu Üyesi Av. Kadir Aydın, TBMM’nin yaz tatiline girmesinin ardından yürüttüğü saha çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. AK Parti İl Yöneticileri ile birlikte günlük programını sivil toplum kuruluşlarına ayıran Milletvekili Aydın; Giresun Gazeteciler Derneği, Giresun Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu, Memur-Sen Giresun İl Temsilciliği, Giresun Anadolu Engelliler Yardımlaşma ve Spor Kulübü Derneği ve Giresun Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’ni ziyaret etti. İlk ziyaretini Giresun Gazeteciler Derneği’ne gerçekleştiren Milletvekili Aydın, olağan genel kurulu sonucu yeniden başkanlığa seçilen Bekir Bayram’a ve yönetimine tebriklerini iletti. Gazetecilerin, halkın haber alma hakkı için gece gündüz çalıştığını ifade eden Milletvekili Aydın; bütün basın camiasına kolaylıklar diledi. Giresun Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’na da bir ziyaret gerçekleştiren Aydın; “Gençlerimizin spora yönelmesi için Amatör Spor Kulüplerinin artması ve desteklenmesi noktasında önemli faaliyetler yürüten Federasyon Başkanımız Sinan Işık’ı ve yönetimini tebrik ediyorum.” dedi. Buradaki ziyaretinin akabinde Memur-Sen Giresun İl Temsilciliği’ne yeni hizmet binasında hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Milletvekili Aydın, bir diğer ziyaretini de Giresun Anadolu Engelliler Yardımlaşma ve Spor Kulübü Derneği’ne gerçekleştirdi. Engelli vatandaşlarla bir araya gelen Milletvekili Aydın;” Kalplerindeki temizlik ve yüzlerindeki tebessüm birleşince yüreği engel tanımayan engelli vatandaşlarımızla bir araya geldik. Her biri birbirinden değerli engelli vatandaşlarımız için bireyden toplumun tüm kesimine yayılacak bir farkındalık oluşturmamız gerekiyor. Çünkü hayatımızın bir parçası olmaktan daha ileri durumdalar. Hayatımızın ta kendisini temsil ediyorlar. Her birimizin birer engelli adayı olabileceğimiz düşüncesiyle empati kurmamız gerektiğini unutmamalıyız. “diye ifade eden Aydın, Dernek Başkanı Nihat Yayla’ya ve yönetimine samimi karşılamaları ve nazik misafirperverlikleri için teşekkür ederek son ziyaretini de Giresun Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Ali Kara’ya gerçekleştirdi. Ziyaretlerinin devam edeceğinin altını çizen Aydın, Bulancak ilçesinde hizmet verecek olan bir bebek mağazasının açılışına da katılarak yeni iş yerleri için İşletme sahipleri Halenur Özdemir ve Doğan Can Özdemir’i tebrik ederek bereketli kazançlar diledi.

Etiketler : vatangiresun.com/Ahmet, demiray/Abdurrahman, Ada, /Aydın, kömürcü/Mehmeh, Cebeci/Eynesil, Kemaliye, köyü, /Mustafa, Civek/, Erdal, Avcı, giresunhavadis.com/Adnan, Kara/İsmail, Akdoğan, gurbetcicotanaklar, ,

Bu Haber Toplam 3021 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı