Ana Sayfa » Siyaset
MİLLET VEKİLİ SABRİ ÖZTÜRK EMNİYET'İ ZİYARET ETTİ
20 Aralık 2016 Salı 20:44


                                                                                                                   

GİRESUN MİLLETVEKİLİ SABRİ ÖZTÜRK’TEN EMNİYETE ANLAMLI ZİYARET

 Ak Parti Giresun Milletvekili Sabri Öztürk, son zamanlarda artan terör saldırılarından sonra Giresun İl Emniyet Müdürü Uğur Öztürk ve polis teşkilatını ziyaret ederek, onlara destek mesajları verdi.

Giresun İl Emniyet Müdürlüğü binası girişinde Emniyet Müdürü Öztürk ve beraberindekiler tarafından karşılanan Ak Parti Giresun Milletvekili Sabri Öztürk, binada farklı birimlerde görev yapan emniyet personelini ziyaret ederek, çalışmalar hakkında da bilgi aldı.

Burada emniyet personeline hitap eden Sabri Öztürk, 15 Temmuz’da polisin, emniyet güçlerinin terörle mücadelede çok başarılı olduğunu, kahramanca mücadele ettiğini, bunun tarihe onurlu bir şekilde yazılacağını vurguladı. Öztürk,” gelinen süreçte polisin daha fazla tehlike, görev ve sorumlulukla karşı karşıya kaldığını da kaydederek, yaşanan terör olaylarında da bu durumun kendini açık bir şekilde gösterdiğini ifade etti.

“TERÖR ÖRGÜTLERİNİN SONU GELDİ”

            “Önce Beşiktaş ardından da Kayseri’de meydana gelen hain terör saldırılarında şehit olan güvenlik güçlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına ve milletimize başsağlığı diliyorum. “ diyen Sabri Öztürk, “Bu saldırılar terör örgütlerinin artık ne kadar sona geldiklerinin ve çaresiz olduklarının göstergesidir. Anadolu’da bir tabir vardır, “ köşeye sıkışan kedi tırmalar” diye. Bunlar da köşeye sıkıştıklarından ellerinden gelebilen tek şeyi yapmaya çalışıyorlar. Allah’ın izniyle bu devlet ve millet onlara da izin vermeyecektir.” İfadelerini kullandı.

            Gelişen ve büyüyen Türkiye’nin her zamankinden fazla tehlikeyle karşı karşıya geldiğini ifade eden Öztürk, “ terör örgütlerinin birer maşa olduğunu, onların arkasında daha büyük küresel güçlerin bulunduğunu, bu güçlerle mücadelenin de kolay olmadığını dile getirdi. Öztürk “ O nedenle milletimizin de her zamankinden uyanık olması gerekiyor. Her zaman olduğu gibi bu süreçte de devletinin yanında olan ve desteğini her fırsatta dile getiren milletimize de ayrıca teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Güncelleyen /Aydın Kömürcü

 



Etiketler : vatangiresun.com/Ahmet, demiray/Abdurrahman, Ada, /Adil, EmecanAydın, kömürcü/Mehmeh, Cebeci/Eynesil, Kemaliye, köyü, /Mustafa, Civek/, Erdal, Avcı, giresunhavadis.com/Adnan, Kara/İsmail, Akdoğan, gurbetcicotanaklar, ,


Bu Haber Toplam 6267 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: