Ana Sayfa » GİRESUN
MHP’ye Göre, Giresun’da Halk Balık Hali İstemiyor
27 Temmuz 2013 Cumartesi 05:49
MHP Giresun merkez ilçe Başkanı İbrahim Dizdar, "halk balık hali istemiyor" dedi.

Balıkçılık ve deniz ürünleri endüstrisinin başkenti olan amerika’nın Alska eyaletinde dahi şehir girişinde yeşil alan ve park bulunmaktadır. Ancak Giresun’umuzda Türkiye’nin ve dünyanın hiçbir yerinde görülmeyen  ucube yapı sayesinde Giresunu’muz dünya litaretürüne girecektir. Bu gariplik ve anlaşılmazlık soru işaretleri halk tarafından kabullenilmemektedir.

 

En önemlisi ise yapılan istimlaklar yeşil alan olarak yapılmıştır. Daha sonradan ticari alan olarak projelendirilmiştir. Bu durumda yerleri istimlak edilen vatandaşlarımız büyük zarardadır ve belediyeyi mahkemeye verme hakkı vardır.

 Aklın mantığın ve Giresun halkının istekleri tektir şehrin girişi açık hava müzesi ve park haline getirilmelidir.

Kerim  Aksu her seferinde yaptım olduya getiriyor bir projenide halka bir sor bakalım. Giresunlu oraya balık halimi istiyor yeşil alan mı ?

Giresunun adı yeşil Giresundur. Şehir içi beton haline getirilmiştir Giresunun yeşil alana ihtiyacı vardır.

Burdan Kerim Aksuya sesleniyorum ‘’Belediyeciliğin görevi halkın şehir içinde yaşam standartlarını yükseltmektir’’

  Balık hali olarak düşünülen yerin üzerini park altının otopark olması şehir içinde yaşama mücadelesi veren Giresun halkı için bir nefes olacaktır..

 

    İbrahim DİZDAR

MHP merkez ilçe Başkanı

 

 

Halkın isteklerini karşılamayan refahını amaçlamayan belediyenin asıl görevi nedir?  9m karelik 20 küsür dükkanla, 100 lerce balıkçı esnafının hangi problemini çözeceksininz..

 Yapılan triliyonluk yatırıma rağmen sayın başkanın buranın geçici bir proje olduğunu ifade etmesi Giresun halkının parasının sokağa dökülmesi hangi akıl mantık ve izanla açıklanabilir.



Etiketler : MHP’ye, Göre,, Giresun’da, Halk, Balık, Hali, İstemiyor, ,


Bu Haber Toplam 14728 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: