Ana Sayfa » Güncel
MHP Belediyede Israrlı
01 Temmuz 2013 Pazartesi 22:47
MHP Giresun Belediye Başkanlığı Seçimlerine iddialı hazırlanıyor.

MHP Giresun'da İddialı Hazırlanıyor
MHP Giresun İl Başkanı Dr. Orhan Erzurum, 2014 yılında yapılacak yerel seçimlerde Giresun Belediye Başkanlığını kazanacak bir adayla seçime gireceklerini açıkladı. 

Erzurum, “Giresunluların karşısına sürpriz bir isimle çıkacağız” dedi. Erzurum, “Giresun Belediyesini almak için ısrarcıyız, gerekirse adayımızı belirlemek için halk arasında ankette yapacağız” diye konuştu.
 

Milliyetçi Haraket Partisi (MHP) Giresun İl Başkanı Orhan Erzurum, Yeşilgiresun'a yaptığı özel açıklamada 2014 yılında yapılacak olan yerel seçimlerde Giresun Belediye Başkanlığını almakta iddialı olduklarını söyledi. Erzurum, “Hiç bu kadar Giresun belediye Başkanlığını kazanmak istememiştik, çok istekli ve arzuluyuz” dedi.

GEREKİRSE ANKET YAPACAĞIZ
 
Yerel seçimde CHP'den Belediye Başkanı Kerim Aksu'nun karşısına çok iddialı bir isimle çıkacaklarını kaydeden MHP İl Başkanı Erzurum, “Giresun'da kentleşmeyi gerçekleştirecek, hizmette iz bırakacak bir isimle seçimle gireceğiz. Gerekirse halkın tümünün katılabileceği bir anket yapacağız” dedi.
 
6 İLÇENİN BAŞKAN ADAYI BELLİ 
 
MHP'de 2014 yılının Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerde bugüne kadar 6 ilçenin başkan adayı ise belli oldu. Buna göre Piraziz'de Uğur Melikoğlu (esnaf), Espiye'de İbrahim Önal (eski başkan), Yağlıdere'de Şevket Kaya (eski başkan), Görele'de Muhammed Demirbaş (ilçe başkanı), Eynesil'de Halil Cansız (valilik eski özel kalem müdürü), Şebinkarahisar'da Hasan Tonbul (Belediye Yazı İşleri Md), Eynesil Ören'de İsmet Kart'nın (eski belediye başkanı) adaylıkları kesinleşti.
 
MHP'nin ağır topları Giresun'da
 
     gövde gösterisi yaptı.
 

MHP Giresun İl Divan Kurulu toplantısı yapıldı


Milliyetçi Hareket Partisi Giresun İl Divan Kurulu toplantısı yapıldı.
Toplantıya Genel Sekreter Yardımcısı Abbas Bozyel, Kastamonu Milletvekili Emin Çınar, Mersin Milletvekili Dr. Ali Özbey, Sağlık eski Bakanı ve MYK Üyesi Opr. Dr. Osman Durmuş ile MYK üyesi İsmail Bozalioğlu ve MHP Genel Başkan Başdanışmanı Prof. Dr. Ahmet Emin Yurdakul katıldılar.

Toplantının açılış konuşmasını yapan MHP İl Başkanı Dr. Orhan Erzurum, Ocak ayında 2014 Mahalli İdareler seçimlerinin startını verdiklerini belirterek, "Bizler ilimizde o tarihten itibaren aktif ve hızlı bir şekilde seçim çalışmalarına devam etmekteyiz. Bu çalışmaların ilk ayağı olan aday tespit çalışmalarımız bir çok ilçemizde sonuçlanmış, bir kısım ilçemizde de devam etmekte olup, en kısa sürede sonuçlandırılacaktır" dedi.


Erzurum konuşmasında şunlara yer verdi; "Çalışmalarımız esnasında gördüğümüz tablolar aldığımız geri dönüşler partimiz ve ülkemiz adına umut vericidir. Giresun genelinde şu an MHP en iddialı parti haline gelmiştir.
Gerek aday tespit çalışmalarında, gerekse siyasi çalışmalarda ortaya koyduğumuz titizlik başarılı sonuçlar vermektedir.


Ve iddia ediyorum ki, 2014 mahalli seçimlerinin en başarılı partisi MHP olacaktır. İlçelerimizin nerede ise tamamına yakınında iddialı olmakla beraber, Giresun Merkez ilçede de Allah'ın izniyle seçimi kazanacağız... Yeterki, bir birimize inanalım, birlik ve beraberliğimizi bozmayalım. Biz Giresun il merkezinde seçimi kazanırsak değil, kaybedersek şaşırın. Hedefimiz Giresun Belediyesi... Gözümüzü oraya diktik. Bu Amaçla, siz teşkilat mensuplarından, ülkücü hareket ve MHP'ye gönül ve emek vermiş tüm partililerden tek ricam, bizlere, partimize, arkadaşlarımıza inanmanız, destek vermeniz, birliğimizi ve beraberliğimizi korumanızdır.
Ülkücü hareket inandığı zaman neler yapabileceğini tüm dünyaya ispatlamış bir harekettir.

Artık bu ülkenin AKP iktidarından acilen kurtulması gerekmektedir. Sayın Genel Başkanımızın da dediği gibi, 'Türkiye'nin sorunlar yumağından kurtulması için tek çare kalmıştır, o da Milliyetçi Hareket iktidarıdır.'
Milliyetçi Hareket Türk Milletinin umudu haline gelmiştir ve mevcut hükümetinde tek alternatifidir."

MHP Genel Sekreter Yardımcısı Abbas Bozyel, AKP iktidarının yaklaşık 11 yıllık sevk ve idaresinde ülkenin ağır meselelerle karşı karşıya kaldığına dikkat çekerek, "Devlet ve millet mukadderatımızın sarsıldığı, birlik ve berberliğimizin, toprak bütünlüğümüzün, dil, bayrak ve ülkü birliğimizin tahrip edildiği çok sıkıntılı ve tehlikeli süreç yaşadığımız hepimizin malumudur. Ülkemiz üzerinde ve çevremizde kara bulutlar dolaşmaktadır. Maalesef, 'dahili ve harici alçaklar' vatanımızın her karışına el uzatmaya cesaret etmekte, geçmişimiz horlanmakta, günümüz siyasi suikastlere tabi tutulmakta, istikbalimiz karartılmaktadır" dedi.


Bozyel, "İktidarın kapitülasyonlar devrini hatırlatır tarzdaki tavizkar, teslimiyetçi duruşunun yanı sıra; yalana, dolana, talana, istismar ve suistimallere göz yumması, yol vermesi ve hatta işbirliği yapması neticesinde, Türk milleti; derin bir sosyal ve ekonomik kargaşayı beraberinde yaşamakta, ağır bir bunalım geçirmektedir."

Bozyel konuşmasında özetle şunlara yer verdi, "Nice partiler Türk siyasetinden geldi geçti. Kimileri iki dönem, kimileri 3 dönem iktidar oldular. Her biri kendisini kanun gibi gördü, kimi Firavun kesildi. Bu Firavunların karşısında Musaca bir yol tuttuk. Bugün içinde bulunduğumuz şartlarda milletimizi parçalara ayırdıkları gibi yüreğimizi, dilimizi, topraklarımızı 36 parçaya ayırmak isteyen bölücüler karşısında İslam'ın emrettiği vahdetin temsilcisi olduk. Hem de Türk milletini kuran ve yaşatan ulu ecdadımızın izinde bir ve beraber olduk. Biz 44 yıldır dedik ki vatanımızı, milletimizi, mukaddes değerlerimizi namusumuz gibi sever, kollar, kıskanır ve uğrunda ölürüz. Bizim için vatan namustur. Harem-i İsmettir" dedi.

Bozyel'in konuşmasının ardından, İl Divan Kurulu Toplantısı'nın basına kapalı bölümüne geçildi. (giresunaktuel.com).



Etiketler : MHP, Belediyede, Israrlı,


Bu Haber Toplam 7176 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: