Ana Sayfa » İlçeler
Melikoğlu'ndan İmam Hatip Müjdesi
14 Ağustos 2013 Çarşamba 00:14
Giresun’un Görele ilçe Belediye Başkanı Ertuğrul Melikoğlu, ilçeye yapılması düşünülen İmam Hatip Lisesi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Başkan Ertuğrul Melikoğlu

BAŞKAN MELİKOĞLU, GÖRELE’YE İMAM HATİP LİSESİ'Nİ MÜJDELEDİ
 
Giresun’un Görele ilçe Belediye Başkanı Ertuğrul Melikoğlu, ilçeye yapılması düşünülen İmam Hatip Lisesi ile ilgili açıklamalarda bulundu.  
 
  Başkan Ertuğrul Melikoğlu, 2014 Yılında Görele İlçesine İmam Hatip Lisesi'ni yapılması için 10 dönümlük araziyi Milli Eğitim Bakanlığı'na devir ettiklerini ve 2014 yıl içinde temelini atılacağını müjdeledi.
 
  Melikoğlu, Görele’de çok güzel şeyler yaptıklarını dile getirerek, “Burada gönlü, yüreği bir atan insanlar topluluğu görüyorum. Yerel yönetimler anlamında Görele’de çok güzel şeyler yaptık. Bizden önce parkları bahçeleri, hatta yolları parselleyip satıp personel maaşları ödeyip belediyecilik yapma hevesinde bir Görele Belediyesi vardı. Ama bizden sonra yaklaşık 10 dönümlük bir alanı biz eğitim tesisi olarak Milli Eğitim Bakanlığı'na devrettik.  İnşallah programımızda ve 2014 yılında İmam Hatip Lisesi temeli atılacak ve biz bunu gerçekleştireceğiz. Biz bunları yaparken koltuk sevdası, koltuk hevesi için yapmıyoruz. Rızayı İlahi için çalışıyoruz. Attığımız adımları Allah rızası için atma gayretindeyiz” dedi.
  
 
FİKRET BODUR
  GİRESUN (İHA)


Etiketler : Giresun’un, Görele, ilçe, Belediye, Başkanı, Ertuğrul, Melikoğlu,, ilçeye, yapılması, düşünülen, İmam, Hatip, Lisesi, ile, ilgili, açıklamalarda, bulundu., , , , , Başkan, Ertuğrul, Melikoğlu,


Bu Haber Toplam 8990 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: