Ana Sayfa » Güncel
Mehmet Yüksel İstanbul'da
29 Ağustos 2011 Pazartesi 05:23
www.Giresunsonhaber.com'un sahibi, Giresun Gazeteciler Cemiyeti eski Başkanı ve aynı zamanda halen Giresun Müzik Dostları Derneği Başkanı Mehmet Yüksel (Daddara Mehmet) İstanbul'a geldi.

www.Giresunsonhaber.com un sahibi, Giresun eski Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve aynı zamanda halen Giresun Müzik Dostları Derneği Başkanı Mehmet Yüksel (Daddara Mehmet) bir süredir bulunduğu İstanbul’da, gazeteci arkadaşı Zeki Al ile buluşarak, işletmeciliğini Pirazizli hemşerimiz Orhan Başoğlu’nun yaptığı “Babam Cafe & Piraziz Köfte Salonu’nu” ziyaret etti.

 Ailesinin hastalığı nedeniyle bir aydır İstanbul’da bulunan Mehmet Yüksel, fırsat buldukça gurbette yaşayan hemşerilerini ziyaret etmekten de geri kalmıyor. Oğlu Onur Yüksel ve torunu Olgun ile Esenlerde ikamet eden Giresun Sonhaber Yazarı Zeki Al ile buluşan  Yüksel, Ramazan Ayı’nın son günü Bayrampaşa’da “Giresunluların Ortak Buluşma Noktası” olan Babam Cafe&Piraziz Köfte Salonu’nda, Piraziz TV sahibi Orhan Başoğlu’nu ziyaret etti.Gazeteci hemşerilerin bir araya gelmesi ile ortak konu tabi ki Giresun’du.

 Sporundan- Turizmine, Siyasetinden-Kültürüne, Sağlığından- Eğitimine kadar her türlü konunun konuşulduğu sohbette eskilere de gidilerek, Giresun’da ve Karadeniz’de iz bırakan futbolcular anıldı.Trabzon’dan Ahmet Suat Özyazıcı, Özkan Sümer, Giresun’dan Erol Pamuk, Deli Şükrü, Obuz Mehmet, Mozambik Kadir, Deli Kadir, Tarzan Mehmet, Ordu’dan Pele Erol, Santrafor Yener anılan değerlerdi.

Giresun Amatör Liginde Akınspor, Kayadibispor, Bulancak Gençlik anıldı. Giresun’un renkli simalarından kulüp yöneticisi rahmetli Anam Arif anılanlar arasındaydı. Giresun ile Ordu Giresun ile Trabzon arasındaki spor çekişmeleri ve kavgalar yadedildi.

 Ziyaretten memnun kalan Orhan Başoğlu;”Kapımız herkese açık.Giresunlu hemşerilerimizi yanımızda görmek bizleri mutlu ediyor. Mehmet Yüksel gibi Giresun’un duayen gazetecisinin bizleri ziyaret etmesi ile bizleri eskilere götürerek anıların birlikte tazelenmesi çok güzeldi” dedi.

Mehmet Yüksel’in namı diyar Daddara Mehmet’in Giresun’da iz bırakan gazetecilerinden biri olduğunu belirten Zeki Al;” Mehmet abi bizim gazetecilikte ustamız. Kendisini hasta edene kadar Giresunspor’un 45 yıl içte ve dışta takipçisi oldu. Giresunspor’un  şu günlerde düştüğü duruma üzülenlerin başında gelen bir Giresunlu.Her zaman bizlere örnek olmuş, hiçbir kimseyle kavgası olmamıştır.Eşinin hasta olması nedeniyle Mübarek Ramazan Ayı’nı İstanbul’da hastanelerde geçirmek zorunda kaldı. Allah kendisine ve ailesine sağlıklı uzun ömürler vermesini diliyorum”diye konuştu..

 

 

 



Kaynak: Zeki AL Etiketler : Mehmet, Yüksel, İstanbul'da,


Bu Haber Toplam 19272 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: