Ana Sayfa » GİRESUN
Mehmet Kuğu Kafe Mecra'da STK'ları anlattı
03 Mart 2016 Perşembe 16:38


 Mehmet Kuğu Kafe Mecra'da STK'ları anlattı

Giresun Federasyonu Başkanı Mehmet Kuğu Kafe Mecra'da düzenlenen "Türkiye'deki sivil toplum kuruluşları ve hemşehri dernekçiliği" konulu söyleşiye konuşmacı olarak katıldı.

Her hafta Çarşamba günleri değişik konu ve konuşmacıların katıldığı söyleşinin bu haftaki konusu "Türkiye'deki sivil toplum kuruluşları ve hemşehri dernekçiliği" oldu. Söyleşiye konuşmacı olarak katılan Giresun Federasyonu Başkanı Mehmet Kuğu, Dernekçiliğin ortaya çıkışı ve gelişimi, sosyal yaşantıya olan etkileri, günümüz dernekçiliğinin geldiği noktayı, teknoloji ile bütünleşen ve toplumdan uzaklaşmakta olan gençlerin STK'lar vasıtasıyla yeniden topluma kazandırılması hakkında önemli bilgiler aktardı.

Giresun Federasyonu yönetim kurulu üyeleri, STK Başkanları ve dinleyicilerin yanı sıra Giresun Medya Platformu üyesi basın mensuplarının da takip ettiği söyleşi sonunda, soru ve cevaplar ile sohbet halinde süren söyleşi sona erdi.

Hüseyin Şenel Odacı

 



Etiketler : vatangiresun.com/Ahmet, demiray/Abdurrahman, Ada, /Hakan, ÖzbayAydın, kömürcü/Mehmeh, Cebeci/Eynesil, Kemaliye, köyü, /Mustafa, Civek/, Erdal, Avcı, giresunhavadis.com/Adnan, Kara/İsmail, Akdoğan, gurbetcicotanaklar, ,


Bu Haber Toplam 6444 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: