Ana Sayfa » Siyaset
MEHMET KUĞU BAŞVURUSUNU YAPTI
30 Nisan 2018 Pazartesi 01:52


 

MEHMET KUĞU BAŞVURUSUNU YAPTI

Giresun federasyonu genel başkanı Mehmet Kuğu 24 Genel seçimleri için İstanbul Akparti ilbaşkanlığına gelerek gerekli evrakları kayıt masasına teslim ederek 27 Dönem meclis üyesi olabilmek için ilk adımı atmış oldu. Aday adayı olan Kuğu yaptığı açıklamada bugün Milletimize hizmet için bir adım atmış olduk, görevimiz nedeniyle hemşerilerimizin hizmetindeydik bunu yüce Mecliste devam ettirmek için buradayız. Şuan Aday adayıyız  inşallah hemşerilerimizin dualarıyla ve Karar verici mercilerin kararıyla Aday oluruz diye düşünüyorum Mevla neyler neylerse güzel eyler Nasipse gelir yemenden değilse ne gelir elden diye konuşurken Kayıt federasyon üyeleri ve Skt temsilcileri Mehmet Kuğu başkanı yalnız bırakmadılar.

MEHMET KUĞU KİMDİR ?

1965 Yılında Giresun Görele’de Dünyaya geldi ilk orta okulu  O zaman belde ve şimdi ilçe olan Çanakçı ilçesinde liseyi Trabzon Beşikdüzü Ticaret meslek Lisesinde okudu. Anadolu  Üniversitesi İşletme Fakültesi , Anadolu Üniversitesi Sosyal Bilimler Fakültesi ve Anadolu Üniversitesi Yerel Yönetimler bölümünden mezun oldu .Tekirdağ Namık Ünirvesitesinde Tezli  Yüksek Lisans öğrenimine devam eden Mehmet Kuğu, Yerli ve yabancı birçok kuruluşta muhasebe müdürlüğü ve üst düzey yöneticilik yaptı, Halen kendi şirketi olan Kuğu grubum yönetim kurulu başkanı ve serbest muhasebeci mali müşavirlik ve bağımsız denetimci olarak görev yaparken  Türkiye Siviltoplum kuruluşları federasyonu yönetim kurulu üyeliği ve Giresun Sililtoplum kuruluşları federasyonu genel başkanlığı başta olmak üzere birçok vakıf dernek ve spor kulüplerinde yöneticiliği devam ederken Mehmet Kuğu evli ve üç çocuk babasıdır, Gazete olarak Milletin vekilli olmaya aday olan sayın başkana çıktığı bu yolda başarılar dileriz.

Haber: Aydın Kömürcü



Etiketler : vatangiresun.giresunmedyaplatformu.sadi, toygar.ismail, akdoğan,, erdal, avcı.ömer, mutlu, karaman.abdurrahman, ada,,


Bu Haber Toplam 5506 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: