Ana Sayfa » GİRESUN
Mehmet Ceylan Kızını Evlendirdi
24 Ekim 2010 Pazar 19:32
Ceylan Otomotivin sahibi ve Giresun camiasının tanınmış simalarından Mehmet Ceylan kızı İlkay'ı muhteşem bir düğünle evlendirdi.

Topkapı'da İstanbul Büyükşehir Belediyesi sosyal tesislerindeki Davut Karakılıç'ın oğlu Uğur ile Mehmet Ceylan'ın kızı İlkay'ın düğününe oldukça kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.

Keşap Karabulduk derneğinin eski başkanı Avni Çiçek ve Karabuldukluların yanında Giresun camiasındanda düğüne katılım fazlaydı.

GDB Başkanı Halil Kütük,Giresun Federasyonu Başkanı Hasan Turan,Giresun Dergisi sahibi Remzi Mamaşoğlu,GOP Giresun Derneği Başkanı Murat Aydın,Keşap Halkalı ve Arnavutköy Derneği Başkanı Abdullah Akgün,Giresunlu işadamları derneği başkanı Bahattin Şener,Bahat sağlık grup Başkanı Opr.Dr.Hamza Bahat,Girdef Başkanı Sıtkı Ada ve bir çok davetli düğünde hazır bulundu.

Düğüne katılan Giresun eski Milletvekili Turhan Alçelik karşılaştığı bir grup hemşerisine siyasette yeni oluşumlar oluyor bizi izlemeye devam edin dedi.Alçelik'in bu ifadesi Abdullah Akgün haricindeki Giresunlularda verilen pozlara bakılırsa yankı bulmamış gibiydi.Takipteyiz zaman herşeyi gösterecek.

Düğünde bay bayan folklor ekipleri gösteri yaptılar.

 

Düğüne katılımın yanında çiçek gönderenlerde oldukça fazlaydı. 

GİRDEF Genel Başkanı Sıtkı Ada da düğüne katılanlar arasındaydı.

 

 

Murat Aydın,Hasan Turan ve Halil Kütük Ceylan Otomotivin sahibi ve Giresun camiasının sevilen tanınmış ismi Mehmet Ceylan'ı bu mutlu gününde yalnız bırakmadılar.

 

Mehmet Ceylan ve Giresun Dergisi sahibi Remzi Mamaşoğlu.

www.vatangiresun.com Mehmet Ceylan ve Davut Karakılıç'ı tebrik eder,İlkay ve Uğur çiftine mutluluklar diler.



Kaynak: www.vatangiresun.com Etiketler : Mehmet, Ceylan, Kızını, Evlendirdi,


Bu Haber Toplam 21369 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: