Ana Sayfa » Güncel
Mehmet Cebeci Lidersan'ı Ziyaret Etti
27 Temmuz 2013 Cumartesi 13:31
Vatan Giresun Gazetesi 3. bölge temsilcisi Mehmet Cebeci, bölgesindeki işadamı hemşerilerini ziyaret ediyor.

Mehmet Cebeci, Esenyurt Kıraç'ta faliyet gösteren hemşerimiz işadamı Etem Budan'a ait Lidersan promosyon ve tanıtım ürünleri fabrikasını ziyaret ederek yönetim kurulu başkanı Etem Budan'la bir görüşme yaptı. Görüşmeye Vatan Giresun Gazetesi imtiyaz sahibi Nuri Yılmaz'da katıldı.

 

Giresun Gazetesi hakkında bilgi verilen Lidersan fabrikasının sahibi Etem Budan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek "bir Giresunlu olarak hemşerilerimizin örgütlenmesi ve birbirini tanıması çalışmalarından son derece memnun olduğunu ve bu uğurda üzerine düşeni her zaman yapacağını belirterek, Giresun Gazetesi anladığım kadarıyla bir ihtiyaçtan doğmuştur ve yoluna her geçen gün büyüyerek devam etmelidir" dedi.

Gazetemizin 3. bölge temsilcisi Mehmet Cebeci'de "bölgemizde onlarca işadamı ve sanayici hemşerilerimiz var. Bu hemşerilerimizi zaman zaman ziyaret ederek, bizim onlara, onlarında bizlere ne gibi faydalarımız olabilir düşüncesinden hareketle ziyaretlerimizi sürdüreceğiz. Hemşerilerimizin bireysel olarak kendi çabalarıyla bir yerlere gelip iş sahibi olmaları biz son derece memnun etmektedir. Bu güzellikleri daha ileri noktalara nasıl taşımak gerekiyorsa elimizden geleni yapmaya hazırız. Hemşerilerimizin Giresunun iftihar kaynağı bu kurluşlarıda en güzel şekliyle tanımalarına vesile olmaya devam edeceğiz" dedi.

 

Vatan Giresun Gazetesi imtiyaz sahibi Nuri Yılmaz'da "gerek internet gazetelerimiz ve gerekse yazılı gazetemiz aracılığıyla büyük Giresun ailesini tanıtma ve bu uğurda farklı projelere imza atma yolunda çalışmalarımız devam edecek, önümüzdeki dönemlerde de bir çok ilkleri yapma adına faliyetlerimiz olacak, bütün bu faliyetleri hemşerilerimizle paylaşacağız" dedi.

www.vatangiresun.com değerli hemşerimiz Etem Budan'a hayırlı işler bol kazançlar dileriz.



Etiketler : Mehmet, Cebeci, Lidersan'ı, Ziyaret, Etti,


Bu Haber Toplam 10111 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: