Ana Sayfa » Spor
MEDYA PLATFORM BAŞKANIMIZ NAHİT YAMAK ZİYARETİ
04 Mart 2015 Çarşamba 23:28


 Giresunspor,bütün liglerde deplasmanda yenilmeyen  2 takımdan biri

Giresunspor Başkan yardımcısı Nahid Yamak’tan  sportif faaliyet ve gece değerlendirmesi

7 Mart Cumartesi akşamı İstanbul Kartal Titanic hotelde düzenlenecek, Giresunspor gecesinin hazırlıkları devam ediyor..

Giresunspor Başkan yardımcısı Nahid Yamak, yoğun bir tempo ile davetiye satışlarına devam ederken,bir yandan da sportif faaliyetler ve  gece ile ilgili hazırlıkları da gözden geçiriyor.Başkan Yardımcısı Nahid Yamak,Giresun Medya platformu Başkanı Sadi Toygar’a gece ve takım ile ilgili yaptığı değerlendirmede şunları söyledi.

Nahid Yamak konuşmasında;’’7 Mart tarihinde Kartal Titanic otelde yapacağımız Dayanışma gecesine hazırlıklarımız devam ediyor.Bir yandan bilet satışlarımız devam ederken, bir yandan da organizasyon ile ilgili gerek sanatçı organizasyonu,gerekse sportif faaliyetlerimiz devam ediyor.

Işın Karaca,Nadide Sultan ve Giresun Belediyesi THM  sanatçıları

Gecenin sanatçıları Işın Karaca, Nadide Sultan ile Giresun Belediyesi Türk Halk Müziği sanatçıları türküleri seslendirecekler.Güzel bir gece olacak,spor kulubümüz geçtiğimiz hafta Denizlispor ile oynadık,güzel bir galibiyet aldı.2-0 maçı aldık, bu maçık ayrı bir önemi var,geriye dönüp baktığımızda , bundan 3 yıl önce Denizli’de 6-1 yenildiğimiz maçı hatırlıyoruz.

Sezon biterken sondan bir önceki hafta olarak,benimde içinde bulunduğum yönetim kurulu statdan üzüntülü bir şekilde,hatta ağlayarak çıktığımızı hatırlıyorum.Bu 3 senenin sonunda şimdi sahamızda çok önemli bir galibiyet ile 6 puana denk gelecek bir kazanç elde ettik.

Bu galibiyet bize çok büyük bir moral verdi.Bu hafta oyuncu başına  5.000 tl. prim verdik, hayat devam ediyor,yapacağımız geceden sonra Osmanlıspor ile maçımız var.Sonuncular ile aramızda 10 puanlık bir fark yaptık, play-of ile 3 puan fark kaldı.Çok zor iki haftaya giriyoruz.Osmanlıspor ile Alanyaspor ile deplasmanda oynayacağız.

 

Deplasmanda yenilmeyen iki takımdan biriyiz

Burada alacağımız puanlar yukarısı ile aramızdaki farkın ne olduğunu,içindemi,dışındamı olduğunu aşağı yukarı gösterecek.Tabi biz daha deplasmanda hiç mağlup olmadık.

 Avrupa ve Türkiye genelinde profesyonel liglerde deplasmanda yenilmeyen bir-iki takımdan biriyiz.Deplasman başarımız çok ses getirdi.Basın bu başarıya büyük destek verdi.

Sayın Bakanımız Canikli’ye Giresun Vakfı iştişare toplantısında söylemiş olduğu,iyi dilek temennilerinden dolayı teşekkür ediyoruz.Katkılarından dolayı da teşekkür ediyoruz.

Giresunspor taraftarı özel

Biz Lig başlarken hedef olarak,ligde önce tutunmak,daha sonra bu hedef çercevesinde 30 puan hedefini tutturduk,play- of grubu ile aramızda 3 puan fark var.Öncelikle sportif faaliyetler ile birlikte Giresunspora camia olarak bakmak lazım.Giresunspor çok büyük bir camia,Türkiyenin en önemli kulüplerinden biridir.Taraftar olarakta,bugün pasolig sıralamasına baktığımız zaman bizim ligimizde 3.sıradayız.Bir çok süper lig takımından da öndeyiz.Bu söylediklerim ile birlikte camia olarak,Giresunsporun yeri süper lig olmalıdır.Biz belli bir yere kadar getirdik,bundan sonra inşallah bu kulüpte yöneticilik yapacak olanlar daha ileri götüreceklerdir.Bizlerde her zaman destek olacağız.Seyirci olarak pasolig seyirci sayısını azalttı.Aşağı yukarı ortalama olarak-4.000 ile 6.000 arası seyirci ile oynuyoruz.Ancak pasolig olmasaydı,bu sayı oralama olarak  tahmini 8.000-10.000 civarında olacaktı.Giresunspor seyircisi çok özel bir seyirci,herkesin maça gelme isteği var, içerde ve dışarda takımlarına iyi destek veriyorlar.

Bu noktada kulüp olarak herkese  gece ile ilgili ulaşmaya çalışıyoruz,davetiyeleri satmaya çalışıyoruz,300 civarında davetiye sattık, elimizde 50-60 tane civarında bir davetiye kaldı.Bizim unuttuğumuz var ise davetiye alabilirler İstanbuldaki sivil toplum örgütlerimiz, taraftar gruplarımız ve işadamlarımızdan destek beklemekteyiz.Hedefimiz Giresunspora katkı sağlamak,maddi gelir elde etmek.Buradan Aygün Kardeşlere teşekkür ediyorum,gecemizi Titanic otelde yapacağız.yaklaşık onlarda 35 tane bilet aldılar,biletler iki kişilik olup 1.000 tl. civarında satılmaktadır.Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağrıcı’da 50 bilet aldı.Marmaralı Çotanaklar,Serkan Cihan ve Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’te 10 bilet aldı, herkese desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum.

Basın bize büyük destek oluyor

Giresun Medya platformu Başkanı Sadi Toygar’a da ayrıca teşekkür ediyorum,5 bilet alıp,bu biletleri kuruluşlara satarak bize destek verdi.İlk defa bir medya mensubu bizden bilet alıyor,bilet satma içinde destek veriyor.Giresun basınına da ayrıca teşekkür ediyorum,hem içerde,hem dışarda bize destek ve güç veriyorlar.Bu amaçla katkıda bulunacak yayınlar yapıyorlar ve reklamlarımızı yapıyorlar.Basın, taraftar ile Giresunspor arasındaki iletişimi güçlü kılarak bizlere destek oluyorlar.

Kulübümüze geçmişte emeği geçmiş tüm başkan ve yönetim kurulu üyelerine,yeşil beyaz renklere gönül vermiş büyük taraftarımıza,bizlere desteğini esirgemeyen kurum ve kuruluşlara,iş adamlarına, STK temsilcilerine,Basınımıza ve gecemize destek veren herkese teşekkür ediyorum,dedi.

GİRESUNMEDYA PLATFORMU BAŞKANI

SADİ TOYGAR

 



Etiketler : MEDYA, PLATFORM, BAŞKANIMIZ, NAHİT, YAMAK, ZİYARETİ, ,


Bu Haber Toplam 7657 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: