Ana Sayfa » GİRESUN
Mavi Karadeniz TV Neden 1 Numara
23 Nisan 2010 Cuma 17:59
5 yıldır Karadenizin tümüne hitap eden Mavi Karadeniz Tv 1.sıraya oturdu.

    Ekran aracılığı ile Karadenizlilerin evlerine,iş yerlerine konuk olan Mavi Karadeniz Tv,ağırlık verdiği müzik proğramları ile en çok izlenen kanal oldu.

   “Karadeniz’den Açılan Pencere “ sloganı ile yola çıkan MKDZ TV,Ali Gedik,Bahar,Cemil Kaya,Ağasarlı Zehra,Karadavut,Küçük Aydın,Herem,Ömercan,Adem Kodalak,Çayan Hüseyin,Sami Çelik ve Uğur Murathan ile her hafta evlerimize ile işyerlerimize konuk olarak müzik ziyafeti veriyor.

      Yaptığı reklamlarla Marmara,Karadeniz ve Anadolu’da etkili sonuca varan MKDZ TV,her yıl ananevi hale getirdiği KARADENİZ VİDEO MÜZİK ÖDÜLLERİ’ni Karadenizli sanatçılara 14 dalda veriyor.

Her hafta Kastamonu,Sinop,Samsun,Ordu,Giresun,Trabzon,Rize ve Artvinli 100’ün üzerinde Karadenizli sanatçıları klipleri ve yaptıkları proğramla ekrana taşıyan MKDZ TV,haklı olarak 1 numara olmayı her yıl başarıyor.

     Karadeniz TV’leri içinde parasal sıkıntısı olmayan tek TV olan MKDZ TV, Karadeniz’in efsane isimlerinden Kazım Koyuncu, Yıldıray Çınar ve Erkan Ocaklı adına her yıl onur ödülü veriyor.

     Giresunlu hemşerilerimizden Eynesilli Fuat Kuş ve Batlamalı Karadavut’un sahibi olduğu MKDZ TV, Karadeniz ve Topal Osman ile ilgili uzun metrajlı film hazırlıklarına da başladı.MKDZ TV Yön.Kur.Bşk.Fuat Kuş,yıllardır ha çekildi,ha çekilecek denilen Topal Osman Filmini en kısa zamanda çekmeyi düşündüklerini ifade ederek,Mavi Karadeniz TV’nin Karadeniz,Anadolu ve Marmara halkına sıkıntısız ve kesintisiz hizmet edeceğini belirtti.



Kaynak: Zeki AL Etiketler : Mavi, Karadeniz, TV, Neden, 1, Numara,


Bu Haber Toplam 9841 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: