Ana Sayfa » Spor
MARMARALI ÇOTANAKLARDAN KAMOYUNA DUYURULUR
04 Mart 2018 Pazar 21:51


 

 

 

Marmaralı Çotanaklar

KAMUOYU DUYURUSU!

Marmaralı Çotanaklar olarak Giresunspor’a gönül vermiş Bağımsız Taraftar Grubumuzun bugün yapılan yemekli toplantısında Marmaralı Çotanaklar Anadolu, Ayazağa ve Giresunspor sevdalıları bir araya geldik.

Grubumuzun kuruluş amacı; Her platformda Giresun’un ve Giresunspor’un menfaatlerini, değerlerini ve önceliklerini korumaktır. Her ne koşulda olursa olsun tek amacımız Giresun’a ve Giresunspor’a sahip çıkmak, gurbette Giresunlu gençlere Giresun ve Giresunsporluluğu aşılamaktır.

Bütün bunları ilke edinmiş Marmaralı Çotanaklar Giresunspor Bağımsız Taraftar Grubu olarak, dün olduğu gibi bugünde Giresunspor’u yöneten yönetimlere destek olduğumuzun bir kez daha herkes tarafından bilinmesini hatırlatmakta fayda görüyoruz.

Giresunspor’u eski karanlık günlerinden alıp bugünkü aydınlık günlere getiren Giresunspor Kulüp Başkanımız Mustafa Temel Bozbağ ve yol arkadaşlarının iyi günde olduğu gibi kötü günde de her zaman yanında ve tam destekçisi olduğumuzu bir kez daha herkesin bilmesini istiyoruz.

Marmaralı Çotanaklar olarak bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonrada
Giresunspor’u her koşulda daha fazla destekleyeceğimizi ve bu armayı her platformda gururla taşıyacağımızı kamuoyuna tekrardan bildiriyoruz.
Ayrıca, yaptığımız toplantıda alınan karar gereği gurubumuz haricinde bireysel hareket eden Mustafa Özdemir, Serkan Cihan ve Hasan Alim ile grubumuzun hiçbir bağının kalmadığının da bütün kamuoyu tarafından bilinmesini istiyoruz.

Marmaralı Çotanaklar – Giresunspor Bağımsız Taraftar Grubu

 



Etiketler : vatangiresun.giresunmedyaplatformu.sadi, toygar.ismail, akdoğan,, erdal, avcı.ömer, mutlu, karaman.abdurrahman, ada,,


Bu Haber Toplam 12991 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: