Ana Sayfa » Güncel
Maraton’da Giresunlular Farkındalık Yarattı
15 Kasım 2016 Salı 19:35


 

15 Temmuz’daki darbe girişimi sırasında şehit olanlar anısına bu yıl, “15 Temmuz şehitleri için koşuyoruz” sloganıyla düzenlenen 38. Vodafone İstanbul koşusu kapsamında gerçekleştirilen maraton, 15 kilometre (yarı maraton) ve 10 kilometre yarışları ile 8 kilometrelik halk koşusu 13 Kasım 2016 Pazar günü yapıldı.

 

Giresun Medya Platformu’nun STK lardan sorumlu başkan yardımcısı ve Giresun Federasyonu Teşkilat Başkan Yardımcısı Aydın Kömürcü’nün öncülüğünde bir grup taraftar maratonu ters yönde koşarak farkındalık yarattılar.

 

Aydın Kömürcü DHA haber ajansı muhabirine verdiği demeçte “Maraton Asya’dan Avrupa’ya biz Avrupa’dan Asya’ya koşuyoruz. Anadolu ile kucaklaşmaya gidiyoruz. Karşıda Abazıpkalı arkadaşlarımız bizi bekliyor. 15 Temmuzda burada hain bir darbe girişimi yaşandı. Giresun’dan gelen arkadaşlarımız ve istanbuldaki Giresunlu arkadaşlarımızla 15 Temmuzu yad etmek için buradayız. İnşallah 15 temmuzlar bir daha yaşanmasın dedi.”

 

Aydın Kömürcü ve genç arkadaşları farklı bir yöntemle 15 temmuza dikkat çekmeyi farkındalık yaratmayı başardı.

 

Abdullah Öner MERAL

ŞADIHABER

 



Etiketler : vatangiresun.com/Ahmet, demiray/Abdurrahman, Ada, /Adil, EmecanAydın, kömürcü/Mehmeh, Cebeci/Eynesil, Kemaliye, köyü, /Mustafa, Civek/, Erdal, Avcı, giresunhavadis.com/Adnan, Kara/İsmail, Akdoğan, gurbetcicotanaklar, ,


Bu Haber Toplam 6540 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: