Ana Sayfa » İlçeler
Mahalleye Hizmet Mührü
10 Kasım 2016 Perşembe 19:48


 

Alucra Mesudiye Mahallesinde güzel şeyler olmaya devam ediyor.

Mesudiye Mahallesinde 2016 yılında başlayan çeşme yenileme çalışmalarına bir yenisi daha eklendi.

Mahalle Muhtarı Aytaç Bodur'un girişimleri ve gayreti ile yarım asırlık bir çeşme yapılan çalışma ile daha modern bir görünümle mahalleliye hizmet vermeye başladı.

Mesudiye Mahalle Muhtarı Aytaç Bodur; "Giresun İl özel idaresinin web sayfasını incelerken il özel idaresi tarafından sahil kesimindeki bir çok ilçe merkezi ve meydanlarına çeşme yapılıp faaliyete geçirildiğini öğrendim. Ertesi sabah mahallemizde bulunan Küçük Caminin yanındaki yarım asırlık, bakımsız ve atıl olan çeşmenin restorasyonu veya yeniden yapılması konu alan bir dilekçe ile 26.05.2015 tarihinde İl Özel İdaresi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne ilettim.

Yetkilileri dönemin Kaymakamı Tunahan Çil bey ile ilçemizde misafir edip ihtiyaçlarımızı ve taleplerimizi yerinde ileterek bu çeşmenin yeniden yapılması konusu talep ettik.

Uzun bir süreç sonrası Mesudiye Mahallesi Muhtarı olarak dilekçeyi verdiğim o tarihden yapımının tamamlanmasına kadar geçen sürede takibi bırakmayarak mutlu sona eriştik. Mesudiye Mahallesine bu zamana kadar muhtarlık olarak kazandırılan ilk eserin bizim dönemimize nasip olması ve halka hizmet vermesi bir ayrı bir mutlu etmiştir.

Bu güzel eserin meydana gelmesinde pay sahibi olan Giresun Valimiz Hasan Karahan'a, İl Özel İdaresi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mehmet Fatsa'ya, Eski Kaymakamımız Tunahan Çil'e, Kaymakamız Ferhat Vardar'a, İl Encümenleri Durmuş Canikli ve Fazlı Derbeder'e, Belediye Başkanımız Asım Kaymakçı'ya, Başkan Vekili Hakkı Ayrılmaz'a, Alucra Belediye Personeline ve maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen tüm hayırsever Alucra'lılara ve mahallemin nadide insanlarına canı gönülden şükranlarımı sunar emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ederim".

Alucramıza ve Mesudiye Mahallemize hayırlı olsun.

Kadir Bekiroğlu / Alucrahaber.com

Güncelleyen/Aydın Kömürcü



Etiketler : vatangiresun.com/Ahmet, demiray/Abdurrahman, Ada, /Aydın, kömürcü/Mehmeh, Cebeci/Eynesil, Kemaliye, köyü, /Mustafa, Civek/, Erdal, Avcı, giresunhavadis.com/Adnan, Kara/İsmail, Akdoğan, gurbetcicotanaklar, ,


Bu Haber Toplam 5876 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: