Ana Sayfa » Duyurular
Lokman Çağrıcı'dan Vefa Örneği
28 Şubat 2011 Pazartesi 19:55
Bağcılar Belediyesi, kurulduğu günden bu güne değişik dönemlerde görev yapan başkan yardımcıları ve belediye meclis üyelerini bir araya getirdi.

Bağcılar Belediyesi, geçmiş dönem belediye başkan yardımcıları ve meclis üyelerini bir araya getirdi. Malatya Konağı’nda gerçekleştirilen toplantıya Bağcılar’ın Kurucu Belediye Başkanı AK Parti İstanbul Milletvekili Feyzullah Kıyıklık da katıldı. Malatya Konağı’nda gerçekleştirilen yemekli toplantıya,  Kıyıklık dışında, Bağcılar’ın ilçe olduğu 1992 yılından, bu yana değişik dönemlerde görev yapan çok sayıda başkan yardımcısı ve belediye meclis üyesi katıldı.


Toplantıya ev sahipliği yapan Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, toplantıya katılan herkese teşekkür etti. Bağcılar’ın kurulduğu günden bu güne kadar önemli aşamalardan geçtiğini hatırlatan Çağırıcı, “Bunda sizlerin büyük emekleri var” dedi.


Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Çağırıcı, özellikle toplantının yapıldığı Malatya Konağı ve nostalji bahçesi projesini anlattı.

Bağcılar’ın Kurucu Belediye Başkanı AK Parti İstanbul Milletvekili Feyzullah Kıyıklık da yaptığı konuşmada, Bağcılar’ın kurulduğu dönemleri hatırlattı ve hangi şartlarda görev yaptıklarını dile getirdi. O günün Bağcılar’ından bugünlere gelindiğini söyleyen Kıyıklık, Bağcılarlıların çok daha iyilerine layık olduğunu ifade etti.


Programa, AK Parti İstanbul Milletvekili Ünal Kacır ve Bağcılar’ın kurucu Kaymakamı, şimdinin Merkez Valisi Mehmet Asım Hacımustafaoğlu ve Bağcılar Kaymakamı Veysel Yurdakul da katıldı.



Kaynak: sultangaziajans Etiketler : Lokman, Çağrıcı'dan, Vefa, Örneği,


Bu Haber Toplam 7841 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: