Ana Sayfa » GİRESUN
Lokman Çağrıcı'dan Farklı İftar
17 Ağustos 2010 Salı 22:45
Bağcılar Belediyesi Üzüm Bağında İftar Yemeği Verdi.Giresun Federasyonu yönetimi de iftara katıldı.

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağrıcı yetiştirdiği üzümleri kendi elleriyle toplayarak iftar davetine katılanlara ikram etti.

Bağcılar Belediyesi, Nostalji Bahçelerinden 'Üzüm Bağında' İftar Yemeği Verdi. Davetliler, Asmalardan Kopardığı Üzümlerle İftar Yemeklerini Yedi. Bağcılar Belediyesi, Ramazan Ayının Bağ Bozumuna Denk Gelmesi Nedeniyle Sancaktepe Mahallesi'ndeki Üzüm Bağında İftar Yemeği Verdi.



Bağcılar  Belediye Başkan yardımcısı hemşerimiz Ali Aydın misafirlerine Bağcılar'ın yerli malı üzüm'den ikram etti.

Bağcılar Belediyesi, Ramazan ayının bağ bozumuna denk gelmesi nedeniyle Sancaktepe Mahallesi'ndeki üzüm bağında iftar yemeği verdi. Bağcılar Belediyesi'nin örnek Nostalji Bahçeleri projesinin ilk örneği olan üzüm bağındaki iftarda misafirler, 9 çeşit üzümü dalından kopartarak yeme imkanı buldu.

 
Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağrıcı, asmadan kopardığı üzümlerden yiyerek AK Parti İl Başkanı Aziz Babuşcu ve basın mensuplarına da ikram etti.

Lokman Çağrıcı, Bağcılar ismiyle özdeşleşen asma bahçesinde iftar vermenin kendilerini mutlu ettiğini söyledi. Çağrıcı, oluşturdukları üzüm, kiraz ve kayısı bahçelerinin bütün vatandaşlara ücretsiz olarak açık olduğunu ifade etti.



İftar programına katılan AK PARTİ İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu da, Bağcılar adına yaraşır bir üzüm bahçesinde iftar etmenin güzelliğini yaşadıklarını söyledi.

12 Eylül'de yapılacak referanduma da değinen Aziz Babuşçu, "Yeni ufuklara yelken açan ülkemizin yelkenini, milletimizin nefesi dolduracak ve yol alacak." şeklinde konuştu. Milletin kendi beklentilerine karşılık veren, emanete ihanet etmeyen ve kendilerine çalım atmayanlara alaka göstereceğini dile getiren Babuşçu, muhalefetin referandum sürecindeki tutumunu eleştirdi. Anayasa değişikliği paketinin sivil toplum örgütleriyle birlikte büyük bir konsensüsle hazırlandığını savunan Babuşçu, muhalefetin bu sürece katkı sağlamaktan kaçındığını ileri sürdü.

Babuşçu, muhalefet partilerinin anayasa paketinin içeriğine yönelik hiçbir şey söyleyemediğini ve milletin algısını etkilemeye dönük provokatif bir anlayışla etrafında kampanya yürüttüklerini iddia etti. Babuşçu, Türkiye'nin 13 Eylül sabahı üstünlerin hukukundan hukukun üstünlüğüne uyanacağını kaydetti.



Giresunlular yemeğe ilgi gösterip katılarak üzüm bağında memleket hasreti giderdiler.

İtfar programına; AK PARTİ İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağrıcı, Bağcılar Kaymakamı Veysel Yurdakul ile Giresun Federasyonu Başkanı Hasan Turan ve yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda davetli katıldı.


AK Parti Gaziosmanpaşa kurucu ilçe Başkanı ve Bağcılar Belediye Başkan yardımcısı Yavuz Subaşı'da iftar yemeğinde bir süre Giresunlularla sohbet etti.

Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu'da iftar proğramına katılanlar arasındaydı.SKY TÜRK Tv canlı yayın yaptı.

İftar sonrası Giresun Federasyonu Bahçelievler Belediyesinin Ramazan etkinliklerinin yapıldığı yerde kurduğu standı gezerek yapılacak etkinlikler hakkında durum değerlendirmesi yapt



Kaynak: www.vatangiresun.com Etiketler : Lokman, Çağrıcı'dan, Farklı, İftar,


Bu Haber Toplam 9942 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: