Ana Sayfa » Duyurular
Lokman Çağırıcı, Vatan Giresun Gazetesi'ni Beğendi
28 Temmuz 2013 Pazar 11:14
Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı; "gurbetteki Giresunlular için bir gazete şarttı. Vatan Giresun Gazetesi'ni çıkaranları kutluyorum" dedi.

Çağırıcı "Vatan Giresun Gazetesi'nin Giresunluların birliğine, iletişimine, organizasyonlarına, ve birbirinden haberdar olmalarına büyük katkılar sağlayacağına inandığını" söyledi.

 

Vatan Giresun Gazetesi imtiyaz sahibi Nuri Yılmaz'da "şu anda Türkiye'de çıkan yerel gazetelerin içinde bir numarayız. En kaliteli, en çok basılan, en çok dağıtılan ve dağıtım ağına sahip olan, gurbetteki bir milyon Giresunlunun yanında hem Giresun'da dağıtılan ve hemde İstanbul'da Giresun dışında da geniş kitlelere ulaşan ve 1 tane internet gazetesiyle desteklenen, kısacası  kendi alanında Türkiye'de bir numara olan gazeteyiz. Bu noktadan hareketle Vatan Giresun Gazetesi hepimizin. Yaşaması ve yaşatılması Giresunluların gücüne güç katacaktır" dedi.

 

 

 

 

Yayın kurulumuzdan Ali Aydın ve Abdurrahman Ada'da, Başkan Lokman Çağırıcı'ya Vatan Giresun Gazetesi hakkında bilgi verdiler. Slogan belli "en çok basılan, en kaliteli, en çok dağıtılan, en geniş kitleye hitap eden ve 1 tane internet gazetesiyle ve 2 tane sosyal medya ile  de oldukça geniş bir kesime ulaşan Türkiye'deki bir numaralı yerel gazete VATAN GİRESUN GAZETESİ".

 

 

 

Vatan Giresun Gazetesi'ni dikkatle inceleyen Başkan Lokman Çağırıcı "Bağcılar Belediyesi ve kendisinin manşetten heberinin yayınlandığı ilk sayıda ve 50 bin gazeteyle Feshane Giresun Günleri'nde rekor kıran dağıtım haberlerini duyunca gazeteye olan hayranlığı bir kat daha artı.

 

 

Yayın kurulundan ve Eyüp, Gaziosmanpaşa, Kemerburgaz, Göktürk bölgelerine 5 bin gazeteyi bir günde dağıttıran Serkan Cihan'da Başkan Çağırıcı'ya "lafta değil icraatta bir numarayız" dedi.

 

 

Giresun Federasyonu Teşkilat Başkanı abdullah Akgün'de Vatan Aşkı hepimizi sardı, bu gazete her türlü övgüyü hakediyor diyerek Başkan Çağırıcı'ya "kısa zamanda bu kadar geniş kitleye ulaşan gazete için işte Giresun farkı" dedi.

 

***** ÇAĞIRICI'DAN ÖNEMLİ MESAJ

 

Kıymetli Hemşerilerim, 
Başı Rahmet, ortası mağfiret, sonu ise cehennemden kurtuluş olan mübarek Ramazan ayının sonuna doğru yavaş yavaş yaklaşmaktayız. Bir yandan bayram sevincini hissederken bir yandan da yüreklerimizi dağlayan acıların islam coğrafyasında devam ettiğini görmekteyiz. 

İki gün öncesinde Mısır'daki kardeşlerimize yapılan saldırı sonucunda 200'e yakın şehit ve 5000'i geçen sayıda yaralı haberi ile sarsıldık. Yalnız Mısır'da değil tüm islam coğrafyasında maalesef bu elim olayların gerçekleştiğine şahit oluyoruz.

Bu akşam saat 23.00'de İnönü Mahallesinde Molla Gürani Parkı'mızın yanındaki Ramazan Çadırı ve İrfan Soframızda; Mısır, Suriye, Doğu Türkistan, Arakan, Myanmar ve zulüm altındaki tüm islam coğrafyası için dualarımızı ulaştıracağız. 

Siz kıymetli hemşerilerimizi Bugün saat 23.00'de Ramazan çadırımızdaki dua programımıza bekliyor, sevgi ve selamlarımı iletiyorum.

 

 



Etiketler : Lokman, Çağırıcı,, Vatan, Giresun, Gazetesi'ni, Beğendi,


Bu Haber Toplam 15371 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: