Ana Sayfa » İlçeler
KURUCALI MAHALLESİNDE ASFALTLAMA ÇALIŞMASI
14 Kasım 2016 Pazartesi 22:31


    

 

 KURUCALI MAHALLESİNDE ASFALTLAMA ÇALIŞMASI YAPILDI

 

Yağlıdere ilçemizin Kurucalı Mahallesi Yeniköy mevkiinde asfaltlama çalışması yapıldığı bildirildi.

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu yaptığı açıklamada, Yaz aylarında olduğu gibi güz ayına girdiğimiz bu günlerde’ de asfaltlama ve betonlama çalışmasının mahalle yollarında devam ettiğini söyledi.

Havanın iyi olmasını değerlendirmek amacıyla hizmet etmeye biraz daha hız vermiş olduklarını belirten Kırhasanoğlu,Kurucalı mahallesinde 800 metre kadar katlama asfalt çalışması yapıldı. Bu yapılan çalışmaları il genel meclis üyelerimiz, belediye meclis üyelerimiz ve teşkilatımız ile birlik ve beraberlik içerisinde köy mahalle yollarımızda devam ediyoruz. Eksiklerimiz de bu şekilde tamamlayacağız. Bu yolun yapılmasında emeği gecen il genel meclis üyelerimize, özel idare genel sekreterimiz Hüseyin Taşkın’a yol müdürümüze emeği gecen herkese teşekkür ediyorum’’dedi.

İl Genel Meclis Üyesi Fikret Karaaslan ise, Kurucalı mahallesine iyi bir hizmet oldu. Güzel bir çalışmaya katkı sunan Belediye Başkanımız Abdurrahman Kırhasanoğlu,İl Genel Meclis Üyesi arkadaşımız Ömer Bayram, Belediye çalışanlarımız, il özel idaresi çalışanları ile genel sekreterimiz Hüseyin Taşkın’a çok teşekkür ediyorum’’

İl Genel Meclis Üyesi Ömer Bayram’da, Mahalle ve köylerimizde hizmetlerin devam ettiğini ifade etti.

Kurucalı Mahallesi Muhtarı Mehmet Ali Çıtlak’ta,mahallelerinde yapılan çalışmadan memnun olduğunu belirterek, asfaltlama çalışmasında emeği gecen herkese mahalle halkım adına teşekkür ediyorum’ ’diye konuştu.

Yağlıdere Belediyesi

Güncelleyen /Aydın Kömürcü

 

 



Etiketler : vatangiresun.com/Ahmet, demiray/Abdurrahman, Ada, /Aydın, kömürcü/Mehmeh, Cebeci/Eynesil, Kemaliye, köyü, /Mustafa, Civek/, Erdal, Avcı, giresunhavadis.com/Adnan, Kara/İsmail, Akdoğan, gurbetcicotanaklar, ,


Bu Haber Toplam 6495 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: