Ana Sayfa » Duyurular
Kum-Çakıl Ocaklarına Sıkı Denetim
27 Kasım 2011 Pazar 11:52
Vali Dursun Ali Şahin, Harşit Vadisi'ndeki denetimlerin gece-gündüz aralıksız süreceğini ve bu konuda kesinlikle taviz verilmeyeceğini söyledi.

Amerika Birleşik Devletlerine gerçekleştirdiği yurtdışı ziyaretini tamamlayarak 25 Kasım’da Giresun'a dönen Vali Dursun Ali Şahin, ayağının tozu ile gece denetimlerine kaldığı yerden devam etti.
 
 
      Türk Amerikan Giresunlular Derneği tarafından gerçekleştirilen 4. Kültür ve Müzik Şölenine katılmak üzere 17-25 Kasım tarihleri arasında ABD’ye giden Vali Şahin, Trabzon Havaalanından Giresun’a gelirken Harşit Vadisinde malzeme çıkışlarını denetlemek için kurulan iki kontrol noktasında incelemede bulundu.
 
       Harşit Vadisi’ndeki denetimlerin gece-gündüz aralıksız süreceğini ve bu konuda kesinlikle taviz verilmeyeceğini, Vadi’nin doğal yapısının bozulmaması için kararlı olduklarını ifade eden Vali Şahin, denetim görevlilerine vadiden malzeme çıkaran araçların sıkı takip edilmesini ve belirtilen saatler dışında malzeme çıkışına izin verilmemesi talimatını verdi.


Etiketler : Kum-Çakıl, Ocaklarına, Sıkı, Denetim,


Bu Haber Toplam 10114 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: