Ana Sayfa » GİRESUN
Kulakkaya ZİFİN OTEL Açıldı.
05 Ağustos 2013 Pazartesi 14:30
Giresun Dereli ilçesi Yavuzkemal beldesinde Kulakkaya yaylasına yapılan ismini Karadeniz Dağlarında sıkça rastlanan sarı avu çiçeğinden alan Zifin oteli gazete olarak ziyarette bulunduk

 Kulakkaya ZİFİN OTEL Açıldı.

Op. Dr. H.İbrahim Özkuş'un Giresun'a kazandırdığı bu yatırım bizlere ve Giresunlulara umut verdi.  
Giresun Dereli ilçesi Yavuzkemal beldesinde Kulakkaya yaylasına yapılan ismini Karadeniz Dağlarında sıkça rastlanan sarı avu çiçeğinden alan Zifin oteli gazete olarak ziyarette bulunduk .
 
Kulakkaya’ya çıktığımızda gerçekten muhteşem bir eserle karşılaştık. Her şeyiyle Otantik bir yapı olan otel doğayla da  uyumlu. 
Tamamen doğal malzemelerle yapılan Otel doğaya inanılmaz bir uyum sağladını gördük. Otelde kimyasal boya kullanılmamış organik toz boyası kullanılmış Cami restorasyonlarında kullanılan ( Küfeki) taşının tozu kullanılmış. Her tarafa ağaç kaplama tavanlar,  kiraz renginden lobby tavanı ve çok tatlı renklerin kullanıldığı odaları her ayrıntısı mükemmel düşünülmüş. Otelin üst katı sadece yiyecek içecek bölümü üç tane restauran ayrıca lobby katında bir bar ve restaurant ve bunlara yemek çıkartacak içerisinde taş fırını, soğuk havası, kasabı, bulunan bir mutfak, mutfakta yemekler kuzine üzerinde odun ateşinde pişiyor, mutfak şefi Abdullah Ayvacık Safranbulu’lu olan şef  Osmanlı mutfağı günümüz türk mutfağı ve yöresel mutfağı iyi biliyor kendi alanında uluslararası dereceleri var, aslında otelde yok yok, sauna, türk hamamı, buhar odası, spor salonu, toplantı salonu bunların hepsi var. 
 
OTEL MÜDÜRÜ İSKENDER HİMMETOĞLU
 
Otel müdürü sevgili hemşerimiz Turizmci ve sivil toplum kuruluşlarından tanıdığımız Dereli'li İskender Himmetoğlu kendisiyle kısa bir görüşme fırsatı bulduk, “otelde bir hafta kalan bir misafirimiz her gün bir aktivite yapabilecek bunları yavaş yavaş hazırlıyoruz bir çok yenilikler eklenecek, bizim hedefimiz doğu karadenizde kendi alanımızda bir numara olmak, bu birikim ve beceri çalışanlarımızda var,  inşallah Giresun içinde bölge içinde iyi olacak bu anlamda üzerimizdeki yükün farkındayız” dedi.
Giresun'da turizme yatırım yok denecek kadar az. Alt yapı sıkıntısı çok ulaşımı iyileştirmek gerek, Bazı alt yapılar yapılıyor ama geç kalınmış olduğunu gördük 
Turizm Giresun ekonomisinin olmazsa olmazıdır bizce  Bacasız sanayidir, bu tür yatırım ve yatırımcılara destek olunması gerekir. Biz beğendik gerçekten doğu karadenizde bir numara olacak bir tesis  bütün okuyucularımıza tavsiye ederiz gerçekten harika bir tetis olmuş Giresuna ve Giresunluya hayırlı olsun. 


Etiketler : kulakkaya, yaylası,, zifin, oteli,, dereli, belediyesi,, abdurrahman, ada,ibrahim, özkuş,, iskender, himmetoğlu,


Bu Haber Toplam 12074 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: