Ana Sayfa » Belediyeler
Kiraz hasadı bu yıl sağlık çalışanları için
17 Haziran 2020 Çarşamba 21:50


 Kiraz hasadı bu yıl sağlık çalışanları için  

Nostalji Bahçesi kirazları bu yıl sağlık kahramanlarına 

Bağcılar Belediyesi tarafından bu yıl gerçekleşen 12. Kiraz Hasadı’nda pandemi sürecinde canla başla görev yapan kahraman sağlık çalışanları için dalından kiraz toplandı. Paketlenen 500 kilogram kiraz çevre hastanelerdeki sağlık personeline ikram edilecek.

Koronavirüs nedeniyle ilçe sakinlerine kapılarını kapatan Bağcılar Belediyesi Kiraz Bahçesi, anlamlı bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Bu yıl 12.’si düzenlenen ‘Kiraz Hasadı’nda Bağcılar Belediyesi personeli, pandemi sürecinde canla başla görev yapan kahraman sağlık çalışanları için dalından kiraz topladı. Ekipler, hummalı çalışması sonucunda topladıkları rengarenk kirazları sepetlere doldurdu. Paketlere doldurulan yaklaşık 500 kilogram kiraz, çevrede hizmet veren hastanelerdeki sağlık personeline ikram edilecek.

Sağlık çalışanları için ne yapsak azdır

Sağlık çalışanlarının takdire şayan bir sabırla görev yaptıklarını dile getiren Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, “Bağcılar Belediyesi olarak bu zor günlerde fedakarlık gösteren sağlık çalışanlarımıza çok şey borçluyuz. Sağlık çalışanlarımız için ne yapsak azdır. Salgın nedeniyle hemşehrilerimizi ağırlayamadığımız nostalji bahçelerinde hasadımızı bu kez sağlık kahramanları için yaptık. Topladığımız kirazları kendilerine ikram ediyoruz. Afiyet olsun. Allah yar ve yardımcıları olsun” dedi.

Kiraz Bahçesi’nde 84 adet kiraz ağacı bulunuyor

Bağcılar Belediyesi’nin Üzüm Bağı’nı kurarak başlattığı Nostalji Bahçeleri Projesi kapsamında Kirazlı Mahallesi’nde 2007-2008 yıllarında oluşturulan Kiraz Bahçesi’nde Napolyon ve Stargold cinsi 84 adet kiraz ağacı bulunuyor. Yaklaşık 2 bin metrekare alan üzerine kurulu olan Kiraz Bahçesi, Bağcılarlılar için aynı zamanda bir piknik alanı özelliği taşıyor.

 

 HABER: BAĞCILAR BELEDİYESİ BASIN MÜDÜRLÜĞÜ



Etiketler : vatangiresun.com/Ahmet, demiray/Abdurrahman, Ada, /Aydın, kömürcü/Mehmeh, Cebeci/Eynesil, Kemaliye, köyü, /Mustafa, Civek/, Erdal, Avcı, giresunhavadis.com/Adnan, Kara/İsmail, Akdoğan, gurbetcicotanaklar, ,


Bu Haber Toplam 4639 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: