Ana Sayfa » Güncel
Kılıçdaroğlu Grupta Fındığı Konuştu
07 Temmuz 2010 Çarşamba 13:48
CHP İl Başkanı Aykut Gezmiş Genel Başkan Kılıçdaroğlu'nun grup toplantısında 15 dakika fındık ve Fiskobirlik'ten söz ettiğini söyledi.

CHP İl Başkanı Aykut Gezmiş Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nun grup toplantısında 15 dakika fındık ve Fiskobirlik’ten söz ettiğini söyledi.

Gezmiş şunları söyledi. “ 3 Temmuz’da gerçekleşen kalabalık ve coşkulu mitingimizin yankıları sürüyor.

Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, Giresun’da dile getirdiği konuları dün partimizin grup toplantısında da gündem alarak, milli ve stratejik ürünümüz olan, bölge insanımızın yaşam biçimini belirleyen fındığımız üzerine tam 15 dakika konuşma yapmıştır.

Genel Başkanımız Sayın Kılıçdaroğlu’nun söz verdiği gibi CHP iktidarında FİSKOBİRLİK dinamik,saydam ve hesap verebilir hale getirilecek, fındık fiyatı hasattan önce açıklanıp, peşin alınacaktır. 

 

 
Dünyanın en büyük fındık üretimine sahip olan bölgemizin üründe söz sahibi olması için Fındık Borsası da Karadeniz Bölgesi’ne kurulacak, fındık sanayisi Karadeniz Bölgesinde desteklenecektir. Böylece fındıktan doğan katma değerin de Türkiye’de kalması sağlanacaktır.

 

Öte yandan Başbakan olduğu halde Recep beyin söz veremediği, 8 yıldır da planlayadurduğu ‘köye uçak mı indireceğiz’ diyerek gerçekleştirmediği OR-Gİ, Eğribel gibi Giresun için hayati önem taşıyan hizmetler için de Genel Başkanım Sayın Kılıçdaroğlu söz vermiştir.

AKP İL BAŞKANI’NDA AŞIRI STRESTEN DOLAYI PANİK ATAK BELİRTİLERİ

BAŞLAMIŞTIR, ACİLEN BİR DOKTORA GÖRÜNMESİNİ TAVSİYE EDİYORUM.

Dillere destan olan mitingimize çevre illerden katılım olmadığı gibi ilçelerden de insan taşınmamıştır. 10 bini aşkın insanımız tamamen gönüllü katılmış, umudun adresine koşmuştur. Recep beyin başbakanlığında yaptığı mitingde bile böyle bir kalabalığa rastlanmamıştır.

Görülüyor ki AKP İl Başkanı’nda partimize gösterilen ilgiden dolayı önümüzdeki seçimde muhalefete düşeceklerini anladığından bir panik atak hali başlamıştır. Ancak bilinmelidir ki korkunun ecele faydası yoktur. Gümbür gümbür geliyoruz, iktidara koşuyoruz.

AKP İL Başkanı’na da tavsiyem; stresten uzak durması, acilen bir doktora görünerek de bir müddet izin kullanıp, dinlenmesi ve CHP’ye dil uzatmayı bırakıp kendi işine bakmasıdır.



Kaynak: giresunsonhaber Etiketler : Kılıçdaroğlu, Grupta, Fındığı, Konuştu,


Bu Haber Toplam 5629 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: