Ana Sayfa
Keşaplılar Piknikte Buluştular
04 Haziran 2011 Cumartesi 22:30
Keşaplılar Derneği Başkanı Adil Güler, Keşaplıları Sarıyer'de piknik şöleninde buluşturdu.

Keşap Kültür ve Dayanışma Derneğinin tertip ettiği piknik şöleni Sarıyer Maden mevkii Temel Reis'in yerinde yapıldı. Çok sayıda Keşaplı'nın aileleriyle birlikte katıldığı piknik büyük bir neşe içinde geçti.

Sanatçımız Yücel Öner türküleriyle piknik şölenine renk kattı. Keşap Derneği kurucu Başkanı Cumhur Alicanoğlu, Yücel Öner'i güzel sesi ve yorumundan dolayı kutladı.

Cumhur Alicanoğlu'nun masasında neşe hakimdi. Alicanoğlu, vatangiresun resim çekerken önemli konulara değinmeden edemedi.

İşin mutfağındaki isim Mustafa Üste ve ekibi. 

Dereli'den misafirler, Derelispor Başkanı Mustafa Yenidede, Mustafa Karakaya, Metin Soydan, Akdoğan Kıran, Cevdet Akdaş (Dereli Taşlıca Sanayi mah. Dernek Başkanı) ve Cemal Larçın (Dereli Köknarlı köyü Dernek Başkanı).

Keşaplılar Derneği Başkanı ve ev sahibi Adil Güler ile Mustafa Üste tüm misafirlerini en güzel şekilde ağırladı. Ali Akgün ve Haber-Der'in yeni Başkanı Ethem Bakar ve tüm katılımcılar kendilerine gösterilen ilgiden oldukça memnun kaldılar. 

Yücel Öner birbirinden güzel türküleriyle pikniğe katılanları coşturdu. Hacı Mehmet (Günaydın) bu muhteşem piknik şöleninin sunuculuğunu yaptı.

Pikniğe katılan misafirlere ikramda sınır yoktu. Ali Akgün, Ethem Bakar ve Mustafa Yenidede bu misafirperverlikten oldukça memnun olduklarını söyleyerek Dernek Başkanı Adil Güler ile Mustafa Üste'yi kutladılar.

Keşaplıların Sarıyer'de Boğaz manzaralı muhteşem pikniği görülmeye değerdi.

Mehmet Kolukısaoğlu ve ailesi bu güzel piknik şölenine katılarak Keşaplıları ve Başkan Adil Güler'i yalnız bırakmadılar.

 

Dernek Başkanı Adil Güler daha önce aynı mekanda akraba pikniği yaptıklarını bu defa tüm Keşaplılar ile Boğazın bu eşsiz güzel ortamında birarada olmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Pikniğe katılanlar arasında Derneğin eski Başkanı Mustafa Demiral, eski Cumhuriyet savcısı Kaya Kabacaoğlu, Milli eğitim Müfettişi Salih Tekel, Taksim İlk yardım Hastanesi doktorlarından Fatih Tekel, Zeki Avcı, İbrahim Karadeniz ve çeşitli siyasi parti temsilcileri ile çok sayıda dernek üyeleri katıldılar.



Etiketler : Keşaplılar, Piknikte, Buluştular,


Bu Haber Toplam 14142 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: