Ana Sayfa » Duyurular
Kerim Aksu'dan 10 Kasım Mesajı
09 Kasım 2010 Salı 08:02
Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 72. ölüm yıl dönümü münasebeti ile bir mesaj yayınladı.

Başkan Aksu’dan 10 Kasım Mesajı

Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 72. ölüm yıl dönümü münasebeti ile bir mesaj yayınladı. 

Aksu mesajında; Ulu Önder Atatürk’ün en büyük eseri olan Çağdaş Türkiye Cumhuriyeti'ni anlama, Cumhuriyet’in değerlerini her koşulda koruma, Atatürkçü düşünceyi benimseme ve Türkiye’yi aydınlık yarınlara taşımanın, bütün Türk halkının en büyük görevi olduğunu kaydetti.

 
   Türk halkının; dünyanın en büyük lideri olan Atatürk'ü, yetiştiren büyük bir millet olduğunu da ifade eden Aksu sözlerini şöyle sürdürdü; "Ulu önderimiz Atatürk, ilke ve devrimleriyle Türk ve dünya tarihinde iz bırakan büyük bir liderdir. Onun ilke ve devrimleri her zaman Türk halkına güç vermeye ve yol göstermeye devam edecektir.
   10 Kasım tarihi, Türk milleti için büyük kurtarıcısının anma günü olduğu kadar, aynı zamanda sahip olduklarımızın değerini bilme ve onun ideallerini gerçekleştirme konusundaki kararlılığına saygı gösterme günüdür. Bu duygu ve düşüncelerle Çağdaş Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü vefatının 72. yıl dönümünde bir kez daha minnet, şükran ve rahmetle anıyor, manevi huzurunda saygıyla eğiliyoruz."


Etiketler : Kerim, Aksu'dan, 10, Kasım, Mesajı,


Bu Haber Toplam 6491 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: