Ana Sayfa » Duyurular
Kerim Aksu En Başarılı Başkan
23 Haziran 2010 Çarşamba 19:52
Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu " Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi " tarafından düzenlenen anket sonucu yılın en başarılı belediye başkanı seçildi.

Aksu Yılın En Başarılı Belediye Başkanı Seçildi

   Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu "Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi" tarafından düzenlenen anket sonucu yılın en başarılı belediye başkanı seçildi.

   Yılın En Başarılı Belediye Başkanı seçilen ve bu durumdan büyük onur duyduğunu belirten Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, "Giresun'a en iyi hizmeti sunmak için bu göreve talip olduk. Ve görev süremizce her zaman elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık. Yerel Yönetimler dergisi tarafından düzenlenen ankette de bu çalışmalarımız sayesinde yılın en başarılı belediye başkanı seçildik. Bu başarı Giresun Belediyesinin başarısıdır. 
 

Bir ekip çalışmasının başarısıdır. Biz Giresun Belediyesi olarak kentimiz için gecemizi gündüzümüze katarak çalışmaya devam edeceğiz. Çünkü Giresun hizmetlerin en iyisine layıktır." dedi.

Yılın Başarılı Belediye Başkanı seçilen Başkan Aksu 3 Temmuz'da Kayseri İl Kültür Turizm Müdürlüğü Kültür Merkezi'nde düzenlenecek olan törende ödülünü alacak.

 



Kaynak: giresunsonhaber Etiketler : Kerim, Aksu, En, Başarılı, Başkan,


Bu Haber Toplam 5831 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: