Ana Sayfa » Belediyeler
Kent Konseyi İlk Genel Kurul Toplantısını Yaptı
31 Ocak 2017 Salı 00:14


 Kent Konseyi İlk Genel Kurul Toplantısını Yaptı

Beykoz Kent Konseyi 4. dönemin ilk Genel Kurul toplantısını yaparak çalışmalara hızla başladı. Toplantıda yeni döneme ivme katacak çalışma grupları ve üyeleri belirlendi.

 

İlçe sakinlerinin yerel yönetime demokratik katılımını sağlamak üzere kurulan  Beykoz Kent Konseyi’nin ilk genel kurulunda, 4. Dönem çalışma gruplarının faaliyet ve üyeleri belirlendi, yeni döneme dair fikir alışverişinde bulunuldu ve proje önerileri görüşüldü.

 

İBB Beykoz Korusu Sosyal Tesisleri’nde yapılan Genel Kurul Toplantısı Beykoz Kent Konseyi Başkanı ve Beykoz Belediyesi Başkan Yardımcısı Muharrem Kaşıtoğlu, Kent Konseyi Yönetim Kurulu ve gönüllü üyelerin katılımıyla gerçekleşti.

Beykoz Belediyesi Kent Konseyi kurulan çalışma grupları eşliğinde ilçe sakinleriyle birlikte, eğitim, kültür, turizm, sağlık, kent kimliği, çevre, imar, evrensel haklar konularında bilinç oluşturacak etkinliklere hazırlanıyor.

Kent Konseyi Muharrem Kaşıtoğlu: “6 Şubatta Herkesi Belediye Meydanındaki Kan Kampanyamıza Bekliyoruz.”

Kent Konseyi Muharrem Kaşıtoğlu, konsey olarak topluma faydalı işlere imza atacaklarını belirterek: “Hedefimiz halkımızın katılımıyla ses getirecek işler yapmak. Bunu sağlamak için yeni dönemde farklı projeler geliştirmeyi hedefliyoruz.  Kent sorunlara karşı toplumun tüm kesimlerini kucaklayıcı çözümler geliştireceğiz. Toplumumuzun dezavantajlı kesimleri ve sokak hayvanları için bilinçlendirici etkinlikler yapacağız. Güçlü STK, güçlü toplum demektir. 6 Şubatta Konsey ve İlçe Sağlık Müdürlüğünce düzenleyeceğimiz ‘Kan Bağışı Kampanyası’ için duyarlı tüm vatandaşlarımızı Belediye Meydanı’na bekliyoruz.” diye konuştu.

Beykoz belediyesi

Site güncelleme/ Aydın Kömürcü 

 

 

 

 



Etiketler : vatangiresun.com/Ahmet, demiray/Abdurrahman, Ada, /Aydın, kömürcü/Mehmeh, Cebeci/Eynesil, Kemaliye, köyü, /Mustafa, Civek/, Erdal, Avcı, giresunhavadis.com/Adnan, Kara/İsmail, Akdoğan, gurbetcicotanaklar, ,


Bu Haber Toplam 5851 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: