Ana Sayfa » Spor
Kendini Giresunspor'a Adayan Adam
18 Ağustos 2013 Pazar 01:00
Giresunspor Asbaşkanı Nahit YAMAK tan Vatan Giresun Gazetemize çarpıcı açıklamalar. Kartepe kampını karargah tutan Sayın Yamak "bu yıl yeni bir kadro yeni bir heyecanla çalışmalarımıza devam ed

 

 Kendini  Giresunspor'a  Adayan Adam                    

 

 
Giresunspor Asbaşkanı Nahit YAMAK  tan Vatan Giresun Gazetemize çarpıcı açıklamalar.
Kartepe kampını karargah tutan Sayın Yamak "bu yıl yeni bir kadro yeni bir heyecanla çalışmalarımıza devam ediyoruz. Transfer sezonu çok hızlı geçiyor kulüp olarak yoruluyoruz  ama bu tatlı bir yorgunluk" dedi.
 
 

Başkanımız Sayın Mustafa BOZBAĞ başta olmak üzere  yönetim olarak tüm gücümüzle yedi yirmi dört çalışıyoruz.

 

Hedefimiz bu yıl içerisinde ilk önce playofa kalmak, daha sonra ise diğer şeylere  bakacağız.
Giresunsporun şu an futbolcusuna borcu yok, paraları gününde ödeniyor. Tahtamız da zamanı gelince açılacak, kimsenin  bundan şüphesi olmasın  ama geçmişten kalan borçlar var onları ödüyoruz.
Federasyona borcumuz yok hatta federasyondan Giresunspor un borcu yoktur yazısını aldık. Bir güzel gelişme ise UEFA dan lisans aldık bunu bildiğiniz gibi Türkiye de birkaç kulüp  aldı bu yüzden çok mutluyuz .
 

Giresunspor Store Açacağız.

 

Taraftarımıza bir müjdemizde Giresunsporumuzun ürünlerini alabileceği story açacağız. Bu da yakın zamanda hayata geçecek bunu da Yeşil Giresun basket takımıyla beraber yapacağız.  Çünkü Giresun artık bir basket şehiri olmuştur. Giresunlu  futbolu da basketi de çok seviyor. Şunu burada söylemeden geçemeyeceğim, Futbol takımıyla Basket takımının ayrısı gayrısı yoktur .
İkisi de  Şanlı Giresun şehrinin takımıdır iki takımda siyasetten çok uzaktadır. Çünkü onlar Giresun'unun ta kendisidir.
 

Giresun Spor Taraftar Kartı Geliyor

 

Yakın zamanda Giresunspor taraftar kartı yapacağız, ilk hedef 100 bin kart bu kartla taraftar Türkiye nin dünyaca ünlü markalarını sahip olabilecekler  .
Nahit beye sorduğumuz bir soru vardı ki bir sorduk bin ah eşittik desek az olur. Giresun deyince ilk akla gelen fındık dedik peki fındıktan Giresunspor a katma değer sağlanıyor mu diye sorduk. Fakat aldığımız cevap ne yazık ki kocaman bir sıfır yani yok  oldu.
Birde Giresunspora hep aynı kişiler yardımcı oluyor gerek vilayetten gerekse vilayet dışından ancak bunun böyle olmaması gerek diye düşünüyorum. Eğer kimliğimizde Giresun yazıyor ve  Giresunluyum diyorsak bu takıma sahip çıkmamız gerek dedi.
 Sevgili Giresun taraftarları,  şanlı çotanaklar endişe etmeyin her şeye rağmen güzel günler sizlerin olacaktır .
Sizlere de gazete olarak kilo metrelerce uzaktan  gelip Giresunspor kampını ziyaret ettiğiniz için teşekkür ederiz diyerek sözlerini bitirdi.
 
Bizler de Vatan Giresun Gazetesi olarak; değerli vakitlerini bizlere ayırdıkları için ve de gece gündüz mesailerini evlerinden, çocuklarından uzakta kalarak Giresunsporumuza, Yeşil Giresun basket takımına  katkı sağladıkları yani Giresun için çalıştıkları için Sayın Nahit YAMAK'a  Kulüp başkanımız Sayın  Mustafa BOZBAĞ başta olmak üzere tüm yönetim kurulu üyelerine ve çalışanlarına  teşekkürlerimizi  Giresunlu adına bir borç  biliriz.
 
Haber:AYDIN KÖMÜRCÜ
 
 


Etiketler : Başkanımız, Sayın, Mustafa, BOZBAĞ, başta, olmak, üzere, , yönetim, olarak, tüm, gücümüzle, yedi, yirmi, dört, çalışıyoruz, Giresunspor, Store, Açacağız, Giresun, Spor, Taraftar, Kartı, Geliyor,


Bu Haber Toplam 9894 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: