Ana Sayfa » Spor
KARDENİZ DERBİSİ GİRESUNSPOR KAZANDI
29 Aralık 2014 Pazartesi 21:43


 Ülkemizde spor adına bazı rekabetler vardır bölge, bölge, onlardan biride Giresun spor - Ordu spor rekabeti. bu rekabetten biride. “28 Aralık Pazar günü Giresun Atatürk stadında gerçekleşti.

Giresun’umuzun plaka numarası olan “28” Giresunlular için çok önemli. En önemli olanında rakibin komşumuz Ordu spor olması, taraftarlar için önem arz etiğini için ülkemizin çeşitli yerlerinde yaşayan hemşerilerimiz bu maç için adeta Giresun’a akın ettiler.

Erkan Sözeri hocayla çıkışa geçen yeşil beyazlılar ağır zenimde oynanan müsabakayı ligde zor durumlar yaşayan karşısında  Abdülaziz’in atığı golle 1-0 galip gelmeyi bildi teknik ekip ve futbolcuları tebrik eder gergin ve önemli maçta sağduyulu davetler yapan yönetimi kutlarım. Ezeli rekabette ebedi komşumuz olan Ordu basınından bir internet sitesinde biz Giresunluya yapılan yakıştırmayı Giresunlu bir basın mensubu olarak kınar kötü söz sahibinindir der. Tekrar etmekte fayda olacak Ordu bizim sporda ezeli rakibimizdir bunun yanında ebedi dostumuz olarak kalacaktır.

 

 

 

 

 

Haber: Aydın Kömürcü 



Etiketler : KARDENİZ, DERBİSİ, GİRESUNSPOR, KAZANDI,


Bu Haber Toplam 7686 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: