Ana Sayfa » Güncel
Karadenizliler Hamsi Festivalinde Buluşuyor
29 Mart 2018 Perşembe 22:05


 

Karadenizliler Hamsi Festivalinde Buluşuyor

Esenyurt Giresunlular Derneği Başkanı Abdurrahman Ada’nın başkanı olduğu Karadenizliler Platformu hemşerilerini hamsi ve balık festivalinde buluşturacak.

Esenyurt Belediyesi ile Karadenizliler Platformunun ortaklaşa yaptıkları şehitleri anma temasıyla "3.Geleneksel Karadenizliler Hamsi ve Balık Festivali" 1 Nisan Pazar günü Saat 14.00’de Turgut Özal Stadı yanında bulunan Gaziler Parkında yapılacak.

Konuyla ilgili olarak bilgi veren Platform Başkanı Abdurrahman Ada “ Esenyurt Belediyesi ile ortaklaşa yaptığımız ve geleneksel olarak sürdürdüğümüz Hamsi ve Balık Festivalini bu sene Afrin Harekâtımız dolayısıyla şehitleri anma temalı yapıyoruz. Programı Karadenizliler yapıyor ama bütün Esenyurtlu hemşerilerimizi bekliyoruz. Bunun yanında tüm İstanbulluları ve özellikle Giresunlu hemşerilerimizi davet ediyoruz. Herkesi bu özel ve güzel etkinliğe bekliyoruz.  Sadece kendilerini değil ailelerini, akrabalarını ve komşularını da getirsinler. Yer sorunu olur diye düşünülmesin hepsini alacak derecede gönlümüz geniştir ve herkese yer olacaktır” dedi.

Bilindiği gibi Abdurrahman Ada, geçen haftaya kadar aynı zamanda Esenyurt Belediye Başkanlığı da yapıyordu. Bu yüzden etkinliğe anlamlı bir Giresunlu katılımı bekleniyor.

Haber: Esenyurtgiresunlular



Etiketler : vatangiresun.giresunmedyaplatformu.sadi, toygar.ismail, akdoğan,, erdal, avcı.ömer, mutlu, karaman.abdurrahman, ada,,


Bu Haber Toplam 5430 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: