Ana Sayfa » GİRESUN
Karabörk'e Halı Saha Yapılıyor
16 Temmuz 2010 Cuma 20:43
Görele'ye 22 km uzaklıktaki Karabörk Beldesi'ne Kapalı Halı saha yapılıyor.

   Karabörk Belediyesi ve Giresun Gençlik Spor Müdürlüğü tarafından beldeye yapılan Kapalı Halı saha projesinde son aşamaya gelindiğini ve sahanın üzerinin branda ile kapatılarak zeminin suni çim halı ile kaplandığı belirtildi.

   Çanakçı vadisinde ilk halı saha olma özelliğine sahip olan ve Görele’ye 22 km yukarıdaki Karabörk Beldesi’ne yapılan Kapalı Halı saha hakkında bir açıklama yapan Karabörk Belediye Başkanı Ömer Karaman, sporun ve gençliğin yetişmesine verdikleri önemin yapılan hizmetlerle gösterildiğini belirtti.
   Başkan Karaman, ”Göreve geldiğimiz günden itibaren beldemizin gelişimi yolunda alt yapının yanı sıra vatandaşlarımızın sosyal aktivitelerde bulunabilecekleri alanları hayata geçiriyoruz. Bir ülkenin gelişebilmesi için gençlerinin eğitim, kültür ve spor alanlarında iyi yetiştirilmesi son derece önemlidir. Bu kapsamda, beldemize birçok il ve ilçede bile bulunmayan bin metrekare Dinarsu 55 mm Soft suni çim kullanarak spor sever belde halkımızın hizmetine sunduk” dedi.
 
     Başkan Karaman, beldenin ve gençlerin artık yazın sıcaktan kışın soğuktan etkilenmeden her vakit spor yapılabilecek bir tesise kavuştuğunu sözlerine ekledi.
khalı.jpg
 
khalı1.jpg
 
Haber-Resim:Serdar Kara-GİHA


Kaynak: göreleses Etiketler : Karabörk'e, Halı, Saha, Yapılıyor,


Bu Haber Toplam 8280 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: