Ana Sayfa » İlçeler
Karabıcak Ziyaretlerine Devam Ediyor
19 Aralık 2016 Pazartesi 22:35


 Karabıcak Ziyaretlerine Devam Ediyor

Tirebolu Belediye Başkanı Abdullah Karabıçak İstanbul Gaziosmanpaşa’da bulunan Kuzgun Köyü Derneğini ziyaret etti.

1993 yılında Gaziosmanpaşa’da kurulan Tirebolu Kuzgun Derneği, Tirebolu Belediye Başkanı Abdullah Karabıçak’ı misafir etti. Bir grup ziyaret kapsamında İstanbul’a gelen Tirebolu Belediye Başkanı Abdullah Karabıçak, Pazar gününü fırsat bilerek Kuzgun, Sekü Ve Dokuzkonak Köylerine ait  derneklerini ziyaret ederek hem hasret giderdi hem de ilçe nüfusuna katkı yapmalarını tavsiye etti.

Karabıçak Kuzgun Derneğinde yaptı konuşmada “Biliyorsunuz belediyeler ilçe nüfusuna göre değil belediye sınırları içinde bulunan nüfusa göre ödenek alıyorlar. Normalde 17 -18 binlerde olan nüfusumuz yazın yüzbinlere ulaşmaktadır. Bu nüfusa göre aldığımız ödenek belediyemizin mutat giderlerine ancak yetmektedir. Yatırım için ek kaynaklara ihtiyaç duymaktayız. Siz değerli hemşerilerimizde köydeki ve buradaki kaydınızı ilçe merkezine aldırmanızı öneriyoruz. Bu bizim işlerimizi kolaylaştıracaktır” dedi. Karabıçak daha sonra Harşit Deresi üzerinde 4 km çevre düzenlemesi yapılacağını, ihalesinin yapıldığını ve daha güzel bir Tirebolu için çalıştıklarını beyan etti.

Toplantıda konuşan Kuzgun Derneği Başkanı Ayhan İnal “Başkanımıza hoş geldin diyoruz. Bizleri ziyaret ederek hemşerilerimizi sevindirdiler. Bir Tirebolulu olarak her konuda kendilerine yardımcı olmak bizlerin görevidir. Başkanımız biz her çağırdığımızda davetimize icabet etmektedir. En son düzenlediğimiz futbol turnuvası finallerine katılarak bizleri yalnız bırakmadı, kendisine ve ekibine teşekkür ediyor başarılar diliyoruz” dedi. 

MASYA PLATFORMU



Etiketler : vatangiresun.com/Ahmet, demiray/Abdurrahman, Ada, /Adil, EmecanAydın, kömürcü/Mehmeh, Cebeci/Eynesil, Kemaliye, köyü, /Mustafa, Civek/, Erdal, Avcı, giresunhavadis.com/Adnan, Kara/İsmail, Akdoğan, gurbetcicotanaklar, ,


Bu Haber Toplam 14938 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: