Ana Sayfa » Belediyeler
Karabıçak’tan 24 Temmuz Gazeteciler ve basın bayra
25 Temmuz 2018 Çarşamba 22:09


 

Karabıçak’tan 24 Temmuz Gazeteciler ve basın bayramı mesajı

Tirebolu Belediye Başkanı Abdullah Karabıçak, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın bayramını kutladı.

Başkan Karabıçak yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi;

Kişilerin özel hayatlarına saygıyı benimsemiş, tarafsız bir şekilde çalışmalarını yürüten, farkı görüş ve düşüncelerin fikirlerine yer veren, demokratik kültürün ayrılmaz bir parçası olan basın kuruluşlarımız halkımızın doğru ve hızlı bilgi almasının en önemli faktörlerinin başında gelmektedir.

Ülkemiz çok ve çetin yollardan geçmiştir, bu süreçte basın kuruluşlarımıza büyük görevler düşmüş, halkımızın doğru bilgi almasında önemli çalışmalar yürütmüşlerdir. Birlik ve beraberliği en çok ihtiyaç duyduğumuz bu dönemlerde ise, görevlerini layığı ile yerine getirmiş, getirmeye devam etmektedirler.

Bu duygu ve düşünceler içerisinde, zor şartlarda büyük özveri içerisinde görevlerini sürdüren, kamuoyunu hızlı bir şekilde bilgilendirmek adına görevlerini 24 saat icra eden basın mensubu arkadaşlarımızın bu önemli günlerini kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum. 

Bizler her şartta basın mensuplarımızın yanlarında olduklarını, çalışmalarında ellerimizden gelen ne ise yapacağımızı, halkın doğru bilgilendirilmesi adına yapılacak tüm çalışmalarda var olacağımızın bilinmesini istiyoruz.



Etiketler : vatangiresun.giresunmedyaplatformu.sadi, toygar.ismail, akdoğan,, erdal, avcı.ömer, mutlu, karaman.abdurrahman, ada,,


Bu Haber Toplam 5221 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: