Ana Sayfa » Güncel
KALBİ GİRESUN İÇİN ATANLARI BEKLİYORUZ’
06 Mart 2018 Salı 00:02


REKTÖR PROF. CEVDET COŞKUN;’’KALBİ GİRESUN İÇİN ATANLARI BEKLİYORUZ’’

REKTÖR PROF. CEVDET COŞKUN, GİRESUN FEDERASYONUNU, ÜNİVERSİTE- KENT İŞBİRLİĞİ PLATFORMU TOPLANTISINA DAVET ETTİ

Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Cevdet Coşkun, konuşmacı olarak davet edildiği GİMEV toplantısı sonrasında Giresun Federasyon Başkanı Mehmet Kuğu ile bir süre sohbet ederek, Giresun adına ne yapılması gerektiği konusunda görüş alışverişinde bulundular.

Giresun Federasyon Başkanı Mehmet Kuğu, Giresun Federasyonun faaliyetlerinden bahsederek Eylül-Ekim aylarında İstanbul Yenikapı’da yapılması planlanan 12.Giresun Günleri organizasyonuna Giresun Üniversitesini davet ederek, buraya büyük bir stant ile katılmasını beklediklerini söyledi.

Başkan Mehmet Kuğu, ayrıca yakın bir zamanda Giresun’un bütün ilçelerini kapsayan 3 günlük bir kültürel ve turizm amaçlı bir organizasyon yapacaklarını ve kültür gezisi sonunda sivil toplum kuruluşları ile birlikte Üniversitede bir toplantı düzenlemeyi düşündüklerini söyleyerek, Rektör Coşkun’dan toplantı için destek istedi

Giresun Üniversitesi-Kent İşbirliği Platformu (GÜKİP) adıyla bir platformun faaliyette olduğunu belirten Rektör Coşkun Giresun’da ortak bir akıl oluşturmayı amaçladıklarını belirterek Giresun Federasyonu ile beraber kalbi Giresun için atan tüm kesimleri beklediklerini söyledi..

Rektör Coşkun, 12. Giresun günleri organizasyonuna daha aktif ve daha güçlü bir şekilde katılmayı düşündüklerini söyleyerek, Federasyon Başkanı Mehmet Kuğu’ya davet için teşekkür etti.

 

 



Etiketler : vatangiresun.giresunmedyaplatformu.sadi, toygar.ismail, akdoğan,, erdal, avcı.ömer, mutlu, karaman.abdurrahman, ada,,


Bu Haber Toplam 5510 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: