Ana Sayfa » İlçeler
Kadriye Aydın’dan Fotoğraf Sergisi
06 Mart 2018 Salı 00:26


Kadriye Aydın’dan Fotoğraf Sergisi

Daha önce birçok karma sergiye katılan fotoğraf sanatçısı Kadriye Aydın ilk kişisel fotoğraf sergisini Türkiye’nin ilçe merkezinde bulunan ilk iletişim fakültesinin olduğu Tirebolu’da açıyor.

Fotoğraf sanatı dışında Anadolu Ajansı Tirebolu muhabirliği de yapan Kadriye Aydın yaptığı açıklama ile tüm arkadaşlarını ve fotoğraf severleri açacağı sergiye davet etti.  Aydın’ın aynı gün 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle yapılacak programda bir de Kadriye Aydın’ın Gözünden Karadeniz Kadını konulu bir sunumunun olacağı öğrenildi.

Fotoğraf Sever Arkadaşlarımı Sergime Bekliyorum

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Kadriye Aydın “Sergimin hazırlanmasında en büyük emeği geçen ve tayini çıktığı için sergi açılışımızda aramızda bulunamayacak olan Sayın Kaymakamımız İsmail Ayhan Tavlı’ya özellikle teşekkür ediyorum. Fotoğraflarımın sergiye hazırlanmasında yardımını esirgemeyen Kocaeli'den Ali Fuat Altın hocama, sergi açılış kokteyli hazırlanmasında yanımda olacak Tirebolu Çevre Kültür ve Turizm Derneğimize, Giresun Kapu Kahvede bulunan Marko Medyaya ve Emre Alkan kardeşime, fotoğraf sanatına gönül vermeme ve bu günlere gelmemde büyük payı olan ağabeyim İdris Aydın'a ve 2007 yılından beri üyesi olduğum Giresun Fotoğraf Sanatı Derneğimize çok teşekkür ederim” dedi.

Tirebolu İletişim Fakültesi Sergi Salonunda 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle aynı gün saat 14.30’da açılışı yapılacak serginin 15 Mart akşamına kadar açık olacağı açıklandı.



Etiketler : vatangiresun.giresunmedyaplatformu.sadi, toygar.ismail, akdoğan,, erdal, avcı.ömer, mutlu, karaman.abdurrahman, ada,,


Bu Haber Toplam 5801 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: