Ana Sayfa » Belediyeler
Kadıoğlu Artık Giresunlu
20 Şubat 2016 Cumartesi 14:49


 KADIOĞLU ARTIK GİRESUNLU

Giresun İli Görele İlçe Belediye Başkanı Tolga Erener Kardeş Belediyesi olan  Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Esenyurt Giresunlular Dernek Başkanı ve Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı Abdurrahman Ada ile birlikte Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nu ziyaret eden Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, Başkan Kadıoğlu’na  belediye meclisinin oybirliği ile almış olduğu kararla “Fahri Hemşerilik Beratı” nı takdim etti ve Karadeniz’e özgü müzik aleti olan Kemençe hediye etti. Erener; “Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’na Görele’mize yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz” dedi.

Hizmetlerimiz Esenyurt ile sınırlı değil

Görele Belediye Başkanı Tolga Erener’i makamında ağırlayan Başkan Kadıoğlu, “ Esenyurt ’ta yaptığımız yatırımlar kadar Esenyurt dışında, İstanbul dışında yatırımlarımız var. Doğudan batıya kuzeyden güneye bu vatanın her karışı bizimdir. Vatanımızın her köşesine hizmetlerimiz devam edecektir” dedi.

 



Etiketler : vatangiresun.com/Ahmet, demiray/Abdurrahman, Ada, /Adil, EmecanAydın, kömürcü/Mehmeh, Cebeci/Eynesil, Kemaliye, köyü, /Mustafa, Civek/, Erdal, Avcı, giresunhavadis.com/Adnan, Kara/İsmail, Akdoğan, gurbetcicotanaklar, ,


Bu Haber Toplam 6391 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: