Ana Sayfa » Güncel
İyiliğe Netliyoruz
28 Aralık 2016 Çarşamba 23:33


 TÜRKİYE DİYANET VAKFI ULUSLARARASI İYİLİK ÖDÜLLERİ FOTOĞRAF YARIŞMASI BAŞLIYOR

İyiliğe Netliyoruz

Türkiye Diyanet Vakfı, 12 Mart 2017 tarihinde üçüncüsünü gerçekleştireceği Uluslararası İyilik Ödülleri kapsamında “iyilik” temalı fotoğraf yarışması düzenliyor.

“İyiliğe Netliyoruz” sloganıyla yapılan yarışmada, iyiliğin yaygınlaştırılması, iyiliğe olan farkındalığın artırılması ve iyilik yapmanın teşvik edilmesi amaçlanıyor. İsteyen herkesin katılımına açık olan yarışma, Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu’nun işbirliğiyle düzenleniyor.

İyiliği en iyi şekilde anlatan fotoğrafların yarışmada, iyilik için deklanşöre basan fotoğrafseverler ödüllendirilecek. Yarışmada birinciye 7 bin 500, ikinciye 5 bin, üçüncüye 2 bin 500 TL ödül verilecek. Sergilemeye değer görülen eserlere de sergileme bedeli ödenecek.

Yarışmaya katılmak isteyenler 12 Şubat 2017 saat 23:00’e kadar; www.diyanetvakfi.org.tr veya www.uluslararasiiyilikodulleri.com adresli web sitelerinden başvuru yapabilecek. Aynı zamanda bu sitelerden yönlendirmeler izlenerek veya doğrudan www.tfsfonayliyarismalar.org adresinden de başvuru yapılabilecek. Yarışmaya katılım koşullarıyla ilgili ayrıntılı bilgi de bu sitelerden alınabilir.

Türkiye Diyanet Vakfı’nın “İyiliğe Netliyoruz” başlıklı fotoğraf yarışmasında sonuçlar ise 15 Şubat 2017 tarihinde ilan edilecek.

Kaynak/Giresun medya platformu



Etiketler : vatangiresun.com/Ahmet, demiray/Abdurrahman, Ada, /Aydın, kömürcü/Mehmeh, Cebeci/Eynesil, Kemaliye, köyü, /Mustafa, Civek/, Erdal, Avcı, giresunhavadis.com/Adnan, Kara/İsmail, Akdoğan, gurbetcicotanaklar, ,


Bu Haber Toplam 12603 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: