Ana Sayfa » Siyaset
İYİ PARTİ GİRESUN İL BAŞKANI ABDULKADİR EROĞLU'NDAN BASIN BİLDİRİSİ
17 Eylül 2020 Perşembe 20:53


                                                                                                 

BASIN BİLDİRİSİ

İYİ Parti İl başkanı Abdulkadir Eroğlu, Eynesil ve Güce ilçelerimizi ziyareti sonrası açıklamalarda bulundu: 

iyi parti il başkanı Abdulkadir Eroğlu, beraberinde il başkan yardımcıları Arif Özbay ve Ali Ocak ile Tirebolu ilçe başkanı Erdinç Bektaş, Görele ilçe başkanı Salih Seferoğlu, Çanakçı ilçe başkanı Nabi Beşir ve Eynesil ilçe başkanı Orhan Musaoğlu ile Eynesil ilçe yönetim kurulu üyesi Hikmet Kart ile partililere teşekkür ziyaretinde bulundu. Ziyaret sırasında partilerinin iktidar ve muhalefetin de alternatifi olduğunu, iktidar olacaklarının altını çizen Eroğlu, partililere sıkı çalışma sözü verdi.

Partinin ardından millet ittifakı belediye başkanı sayın Ahmet Karadenizi de ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundular.

Ziyaret sonrası esnafları da gezerek ziyaret eden İl başkanı Abdulkadir Eroğlu buradan şehit ailesi şehrimiz kasabı Ahmet Ergini de ziyaret ederek taziyelerini ilettikten sonra Güce ilçemize hareket etti.

Güce ziyaretinde Güce iyi parti ilçe yönetim kurulu toplantısına katılan İl başkanı Sayın Abdulkadir Eroğlu yönetim kurulunca yeni seçilen ilçe başkanı sayın Zekeriya Keskin’e hayırlı olsun diyerek başarı diledi’

Gezi sırasında sayın il başkanına Topal Osman kitabının yazarı hemşerimiz Seyfullah Çiçek de eşlik ettiler.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                                                                                                             

                                                                                                           

 



Etiketler : vatangiresun.com/Ahmet, demiray/Abdurrahman, Ada, /Aydın, kömürcü/Mehmeh, Cebeci/Eynesil, Kemaliye, köyü, /Mustafa, Civek/, Erdal, Avcı, giresunhavadis.com/Adnan, Kara/İsmail, Akdoğan, gurbetcicotanaklar, ,


Bu Haber Toplam 20941 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: