Ana Sayfa » Spor
İstanbul Giresunspor'a Destek
04 Şubat 2013 Pazartesi 08:55
Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner İstanbul Giresunspor'u ziyaret ederek destek sözü verdi.

AYDINER’DEN İSTANBUL GİRESUN’A YER SÖZÜ!

Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner’den İstanbul Giresunspor’a lokal müjdesi.

Önceki gün İstanbul Giresunspor kulüp binasını ziyaret ederek kulüp üyeleriyle ve taraftarlarıyla buluşan Aydıner, yönetimin uzun süreden beri beklediği müjdeli haberi açıkladı.

Aydıner, İstanbul Giresunspor kulübüne uygun bir yer aradıklarını belirterek “Kulüp başkanımız Sayın İsmail Yalçın daha önce bana ‘Bir yer’ dedi. Kendisi de her zaman takdir ettiğim, son derece bir İstanbul beyefendisi bir insan. İstanbul Giresunspor kulübüne yer arıyoruz. Uygun bir yer bulduğumuz anda yerimizi açacağız. Bu konuda çalışmalarımız ve girişimlerimiz sürmektedir. O açıdan herkes rahat olsun.” ifadesini kullandı.
Yalçın’ın bu sözleri üzerine kulüp başkanı İsmail Yalçın ayağa kalkarak salondakilerle birlikte alkış tuttu.

İstanbul Giresunspor Kulüp Başkanı İsmail Yalçın da yaptığı açıklamada sadece bir futbol kulübü olmadıklarını, imkanların elvermesi halinde futbol dışındaki diğer şubelerde de branşlaşacaklarını söyledi. Yalçın “Amacımız sadece futbol kulübü olmak değil. Bütün dallarda gençlere hizmet vereceğiz.” ifadesini kullandı. Yalçın, kulübün bu aşamaya gelmesinde kendilerine büyük bir destek veren yönetim kurulu üyesi Ferhat Gezin’e de herkesin ortasında teşekkür etti.

AYDINER’E İSTANBUL GİRESUN FORMASI

Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner’den yer sözü alan İstanbul Giresunspor da Aydıner’e ziyareti sonrası bir jest yaparak kulüplerinin renklerini ve armasını taşıyan formayı hediye etti. Aydıner’in de bu hediyeyi memnuniyetle kabul ettiği gözlendi. Yalçın, ziyaretinden dolayı da Aydıner’e teşekkür etti.

Haber ve fotoğraf: İskender KORDU



Kaynak: istanbulamator.com Etiketler : İstanbul, Giresunspor'a, Destek,


Bu Haber Toplam 11819 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: