Ana Sayfa » Spor
İstanbul Giresunspor Sezonu Açtı
24 Mart 2012 Cumartesi 23:16
İstanbul Giresunspor 2012-2013 Futbol sezonunu Bayrampaşa Belediye Stadı'nda açtı. İkinci yılında iddialı kadrosu ile umut veren Yeşil-Beyazlıları zorlu rakipler bekliyor.

Sezon açılışına katılanlara teşekkür eden Başkan İsmail Yalçın”Takımımız 2010 yılında kuruldu.İlk yılında yaptığı yoğun ve olağanüstü gayretleri ile İstanbul 2.Amatör Küme’de yerini aldı.”

İSFİT Yönetim Kurulu Üyelerine de şükranlarını sunan İsmail Yalçın,” Başta İstanbul Fed.Tem. Bşk.Yemen Ekşioğlu’na ve yönetim kuruluna, BAL Ligi 12.Gurup’ta mücadele veren Beşyüzevlerspor’un Kulüp Başkanı Mimar Mühendis  Mustafa Koral’a, İstanbul Giresunspor’un kuruluşunda maddi ve manevi desteklerini esirgemeyenlere bansı olarak her zaman yanımızda olan Zeki AL’a, üstün çaba ve bilgi birikimleriyle kulübümüzü kısa süre içinde lige ilk sezon lige hazırlayan Başta Nurettin Genç olmak üzere Ali İhsan Erdemir’e, Dursun Kara ve Hüseyin Hocama saygılarımı sunarım.”

Sporcu velilere, spor tesislerini kendilerine açan Bayrampaşa Belediye Başkanı Atilla Aydıner ile tesis personeline de teşekkür eden İsmail Yalçın,” Bank Asya 1.Ligde mücadele yapan medarı iftiharımız Giresunspor’a başarılar dilerim.2012-13 sezonu takımımız için hayırlı olsun.Tüm rakiplerimize yeni sezonda barış, kardeşlik ve sportmence mücadele temenni ederim. Spora emeği geçenlere saygılar sunar sağlık dolu yaşamlar dilerim.”

İsmail Yalçın'ın 20 yıllık arkadaşı olduğunu belirten Beşyüzevlerspor Başkanı Mimar Mühendis Mustafa Koral, yaptığı kısa konuşmada İstanbul Giresunspor'un her zaman yanında ve destekçisi olduğunu belirtti.

Açılış sunuculuğunu ise EYFED ile GOP Giresunlular Derneği Başkanı ve aynı zamanda GOP Amatör Kulüpler Genel Sekreteri Mehmet halil Hayta yaptı..



Kaynak: Giresunhaberal.com Etiketler : İstanbul, Giresunspor, Sezonu, Açtı,


Bu Haber Toplam 9867 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: