Ana Sayfa » Dernekler
İlhan Avutman; Cumhurbaşkanımızla Buluşacağız
01 Nisan 2016 Cuma 15:52


 İlhan Avutman; Cumhurbaşkanımızla Buluşacağız

Kanal 28'de Giresun Medya Platformunun hazırlayıp sunduğu "Medyada Giresun" adlı haber programının konuğu, Kocaeli Şebinkarahisarlılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Avutman ve Yönetim Kurulu üyeleri oldu.

Her hafta Pazar günü canlı olarak Kanal 28'de yayınlanan Giresun Medya Platformunun hazırladığı, Sadi Toygar, İbrahim Balcıoğlu, Abdullah Öner Meral ve Hüseyin Şenel Odacı'nın sunduğu, "Medyada Giresun" adlı programa, Kocaeli Şebinkarahisarlılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Avutman, Yönetim Kurulu üyeleri, Yavuz Bozoğlu, Nevzat Çorlu, Hakan Yıldırım, Davut Temur, Mustafa Taşdemir ve Doğan Demirci konuk oldular.

"Şebinkarahisarlıları Kocaeli'yle bütünleştirdik"

Programa katılan, Kocaeli Şebinkarahisarlılar Dernek Başkanı İlhan Avutman, başkanlığını yaptığı dernekte yirmi yıldır aktif görev yaptığını söyledi. Altı yıldır dernek başkanlığını da yapan Sayın Avutman, dernek çalışmaları ve yapacakları faaliyetler hakkında bilgiler vererek, Kocaeli Şebinkarahisarlılar Derneğinin 20. Kuruluş yılı olması nedeniyle 7 Kasım 2016 tarihinde büyük bir organizasyon yapacaklarını söyledi. Başkan İlhan Avutman konuşmasını şöyle sürdürdü." Derneğimiz, on bin Şebinkarahisarlı ile Gebze ilçesinde nüfus bakımından üçüncü sırada. Seksenli yıllarda doğdukları yerlerden doydukları Kocaeli ve Gebze ilçesine göç etmeye başlayarak yerleşen hemşehrilerimizi bir araya getirerek, Kocaeli'yle bütünleştirdik. Derneğimiz olmamış olsaydı, toplumumuzu bir araya getirme imkanımızda olmayacaktı. 20. Yılına giren derneğimizin kurulmasında, bu günlere gelmesinde emeği geçen tüm kurucu başkanlarımıza ve üyelerimize bu anlamda sonsuz teşekkür ediyorum. " dedi.

"Cumhurbaşkanımızla buluşacağız "

Başkan İlhan Avutman, konuşmasında Şebinkarahisar'ın il hakkının iadesini de dile getirerek şunları ifade etti."Kocaeli Şebinkarahisarlılar derneği olarak, Cumhurbaşkanımızla görüşmek için randevu talebimiz oldu. Bu konuda tarafımıza dönüş yapıldı ve en kısa sürede randevu verileceği bildirildi. Tarih verildiği anda bunu ilan edeceğiz ve büyük bir kalabalıkla Cumhurbaşkanlığına giderek, Şebinkarahisar'ımızın yıllardır talep ettiği hak iadesini orada gündeme getireceğiz" dedi.

Kocaeli Şebinkarahisarlılar Derneği Yönetim Kurulu üyelerinin de söz aldığı programda, Yavuz Bozoğlu, Nevzat Çorlu, Hakan Yıldırım, Davut Temur, Mustafa Taşdemir ve Doğan Demirci, dernek çalışmaları hakkında bilgiler vererek neden dernek yönetiminde olduklarını anlatarak, dernek çalışmalarında bulunmanın bu işe sevdalı olmaktan geçtiğini,  başarılı olmak için ise fedakarlık yapılması gerektiğini söyleyerek, başkanlarını desteklediklerini açıkladılar.

Her hafta pazar günleri Kanal 28'de canlı olarak 11,30 ile 13,30 saatleri arasında yayınlanan "Medyada Giresun" adlı programa, mesaj, e-mail ya da canlı yayına bağlanarak, Giresun ile ilgili taleplerinizi ve düşüncelerinizi ileterek katılabilirsiniz.

 Hüseyin Şenel Odacı

 



Etiketler : vatangiresun.com/Ahmet, demiray/Abdurrahman, Ada, /Aydın, kömürcü/Mehmeh, Cebeci/Eynesil, Kemaliye, köyü, /Mustafa, Civek/, Erdal, Avcı, giresunhavadis.com/Adnan, Kara/İsmail, Akdoğan, gurbetcicotanaklar, ,


Bu Haber Toplam 5188 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: