Ana Sayfa » Belediyeler
İl Jandarma Alay Komutanı Espiye Belediyemizi ziyaret etti
26 Kasım 2017 Pazar 23:18



 

Giresun İl Jandarma Alay Komutanı Albay Bahattin Murat Yakın, Belediye Başkanımız Mustafa Karadere’yi makamında ziyaret etti.

 

Giresun Medya Platformu

   

Giresun İl Jandarma Alay Komutanlığı görevine atanmasının ardından ilçe ziyaretleri gerçekleştirmeye devam eden Albay Bahattin Murat Yakın, bu kapsamda Belediye Başkanı Mustafa Karadere’ye ziyarette bulundu. Gerçekleşen ziyarette belediye çalışmalarına ilişkin Albay Yakın’a bilgiler veren Başkan Karadere, samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmede, ilçemiz geleceğine ilişkin projelerini anlattı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Karadere, gösterdiği nezaket ziyaretinden dolayı Giresun İl Jandarma Alay komutanı Albay Bahattin Murat Yakın‘a teşekkür ederek, "Alay Komutanımıza çalışmalarında üstün başarılar diliyorum. Giresun ve ilçeleri için yararlı hizmetlerde bulunacağına inanıyorum. Bu konuda biz de belediye olarak her türlü desteğe hazırız” dedi.

 Ziyarete ilçemiz Jandarma Komutanı Yüzbaşı Erden Aktaş'da eşlik etti.

Ek alanı

 



Etiketler : vatangiresun.giresunmedyaplatformu.sadi, toygar.ismail, akdoğan,, erdal, avcı.ömer, mutlu, karaman.abdurrahman, ada,,


Bu Haber Toplam 5143 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: