Ana Sayfa » GİRESUN
"İgeder Örnek STK"
20 Aralık 2015 Pazar 18:19


 İGEDER-İSTANBUL GİRESUNLU EĞİTİMCİLER DERNEĞİ TARAFINDAN DÜZENLENEN TOPLANTIDA EĞİTİMCİLER BULUŞTU

Esenyurt Belediyesi Nikah Sarayında yapılan toplantıya İlçe Milli Eğitim Müdürleri, Şube Müdürleri, Okul ve Kurum Müdürleri, Müdür Yardımcıları ve öğretmenler katıldı. İGEDER Genel Başkanı Arif Dede yaptığı konuşmada Derneğin kuruluş sürecini amacını ve önemini belirterek Derneğimizin bulunduğu konumdan daha iyi hizmet edecek konuma gelmesi için herkesin destek olarak katkı sunmasının önemli olduğunu, Derneğimizin Yönetim Kurulu Üyesi Temel Kahveci ile beraber Giresun Federasyonu Yönetim Kurulunda bu dönem görev yapacağız. Yürütme Kurulunda da Eğitimden Sorumlu birimden benim başkanlığımda sorumlu olacağız. Giresun İlçelerinde ve İstanbul İlçelerindeki Dernek, Vakıf vb. diğer Sivil Toplum Kuruluşlar ile ortak faaliyetler ve projeler yaparak hemşerilerimize hizmet etmemiz çok yararlı olacaktır. Bu konuda destekleriniz ve önerileriniz bize güç katacaktır. Derneğimizin Dergisi Giresun ve İlçelerindeki okullara ulaştırılmak üzere Milli Eğitim Müdürlüklerine gönderilmiş ve ayrıca derneğimizin www.igeder.com adresinde yayımlanmıştır. Toplantımızın düzenlenmesinde katkı sunan bizlere ev sahipliği yapan Belediye Başkanımız Sayın Necmi Kadıoğlu ve Derneğimizin Yönetim Kurulu Üyesi ve Belediye başkan Yardımcısı değerli kardeşim Abdurrahman Ada beye çok teşekkür ediyorum.Uzaktan ve yakından zahmet ederek toplantımıza katılan siz değerli eğitimci hemşerilerimize şahsım ve yönetim kurulu üyelerimiz adına şükranlarımı sunuyorum." dedi.
Küçükçekmece İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Cemal Yılmaz ve Arnavutköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Dağ hemşerilerimize de yaptıkları konuşmalarda Metropol bir şehir olan İstanbul'da yaşamak ve görev yapmanın zorluklarında Dernek ve Sivil Toplum Kuruluşlarının yararlarından söz ederek Derneğimize destek olunmasını belirterek göreve başladıklarında yönetim kurulunun ziyaretinden çok memnun olduklarını, yönetime destek verilerek yararlı faaliyetinin devam etmesi temennisinde bulundular.
Abdurrahman Ada yaptığı konuşmada: İstanbul'da göreve başladığı Tarihte İl Milli Eğim Müdürlüğünde görev yapan Genel Başkanımız Arif Dede, Halim Karakaya, İlhami Oral, Halil Asilsoy büyüklerimiz ile tanışmam ve onların candan ilgisi, rehberliği ve model oluşları sayesinde başarılı olduğunu ve bu günlere gelmesinde katkılarının olduğunu belirterek teşekkür etti. Her zaman derneğimizin faaliyetlerine destek ve katkıda bulunacağını herkesin de katkıda bulunması gerektiğini belirterek, tüm hemşerilerimizin hizmetinde olduğunu söyledi.
Aile Fotoğrafının çekilmesi ile toplantı sona erdi.

 



Etiketler : vatangiresun.com/Ahmet, demiray/Abdurrahman, Ada, /Aydın, kömürcü/Mehmeh, Cebeci/Eynesil, Kemaliye, köyü, /Mustafa, Civek/, Erdal, Avcı, giresunhavadis.com/Adnan, Kara/İsmail, Akdoğan, gurbetcicotanaklar, ,


Bu Haber Toplam 12133 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: