Ana Sayfa » Siyaset
HERŞEY K.KARABEK İÇİN DEDİLER.
02 Şubat 2014 Pazar 01:07
MUHTARLIK İÇİN BİRLİKTELİK.

 Gaziosmanpaşa Kazımkarabekir mahalle muhtarlığı için aday olan Erkan BABAÇ ve Soner DİLLİ aralarında konuşarak Giresun adına biri adaylıktan çekildi buda Erkan BABAÇ oldu yani muhtar adayı Soner DİLLİ.

Sayın BABAC yaptığı açıklamada sevgili hemşerim ve kardeşim Soner adına vede en önemlisi Giresun'luk adına adaylık ferakatı ediyorum bundan sonraki süreçde adayımız Soner DİLLİ dir hep beraber yanındayız gece gündüz çalışacagım diyerek.                                           Toplantıya katılanlardan büyük övgü aldı öte yandan muhtar adaylığı devam eden Soner DİLLİ'de bu fedekarlığın gösteren iyi bir Giresunlu Erkan BABAÇA teşekkür ediyorum bundan sonrada yanımda olmasından dolayıda  memnuniyetimi bildirir Her şey Kazımkarabekir için diyerek sözlerine son verdi.
 
Toplantıya katılan Giresun federasyonu teşkilat başkanı Abdullah AKGÜN de Erkan kardeşime  ve Soner kardeşime bizleri kırmadıkları için teşekkür ediyorum burada her iki kardeşimde kazanmıştır en önemlisi otuz mart da Kazımkarabekir kazanmış olacaktır dedi.
Gaziosmanpaşa Trabzon'lular derneği başkan yardımcısı Mehmet KOL'da böyle bir durumun kendilerini çok memnun ettiğini böyle ferakatı ancak sizin gibi değerli insanlar yapar sizleri kutluyorum dedi.
Kazımkarabekir Mevlana gençlik derneği başkanı Aydın ÇIRAK da mahallenin adını taşıdığı bir derneğin başkanı olarak her iki kardeşimizide kutluyorum Erkan kardeşimi canı gönülden kutlar yönetim kurulu üyem olan Soner kardeşimizede bu meşakatlı yolda başarılar dilerim,
ayrıca toplantıya yapımcı yönetmen Sami AYDIN da katıldı,
bizlerde Vatangiresun gazetesi olarak Erkan BABAÇ kardeşimize teşekkür eder muhtar adayı Soner DİLLİ kardeşimize başarılar dileriz.
 
 
 
HABER  : AYDIN KÖMÜRCÜ
 


Etiketler : HERŞEY, K.KARABEK, İÇİN, DEDİLER.,


Bu Haber Toplam 11280 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: