Ana Sayfa » Güncel
HDP li Vekil PKK ya Kuryelik Yaparsa
07 Eylül 2015 Pazartesi 07:53
Kars Millet Vekili PKK ya kuryelik yaparken yakalandı....

 PKK'ya yardım malzemesi götürürken yakalanan HDP Milletvekili Şafak Özanli, "Mazbatalarımız Kars halkınındır" demişti. Özanlı, MHP'yi ziyaret eden HDP'li vekiller arasındaydı.Gençlere yönelik öğütler veren Özanli, çizdiği portrenin aksine PKK'ya yardım ederken yakalandı.

Terör örgütü PKK'nın Dağlıca'da askerlerimizi şehit ettiği haberiyle tüm Türkiye'yi yasa boğulurken, başta Selahattin Demirtaş olmak üzere HDP'lilerin açıklamaları ve davranışları şaşırttı. Demirtaş bir kez daha PKK'nın adını almadan "Barış" çağrısı yaptı. Kars'tan gelen haber ise herkesi şoke etti.

Saldırının olduğu gün, Kars Kağızman ve Digor kırsalındaki terör örgütü PKK mensuplarına ihtiyaç malzemesi götürdüğü iddiasıyla durdurulan 3 araçtaki 8 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerden biri HDP Kars Milletvekili Şafak Özanli çıktı. Özanali bölücü terör örgütü PKK üyelerine gıda ve ihtiyaç malzemesi götürdükleri iddiasıyla 3 araç içindeki 8 kişi gözaltına alındı. Özanli'nin adının PKK'ya yardım götürme iddiasıyla anılması dikkat çekti. 2005 yılında kadın çalışmaları ile aktif siyasi hayata adım atan,Özanli, HDP İstanbul Başakşehir ilçe örgütünde eş başkanlık görevi yaptı.Evli ve üç çocuk annesi Özanli genelde aile ve çocuklara yönelik çalışma ve mesajlarıyla ön plana çıktı. 

'Kars halkının mazbatası'yla PKK'ya yardım

Özanli, 7 Haziran seçimlerinde HDP'nin diğer milletvekili adaylarıyla Ayhan Bilgen ve Önder Fidanboy ile Kars'ın MHP'li Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta'yı ziyaret etmişti. 

Kars'tan milletvekili seçili mazbatasını alan Şafak Özanli, Ayhan Bilgen ile yaptığı açıklamada mazbataların, tüm Kars halkının mazbatası olduğunu söylemişti. 

HABER KAYNAK:KARS /DHA



Etiketler : HDP, li, Vekil, PKK, ya, Kuryelik, Yaparsa,


Bu Haber Toplam 5600 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: