Ana Sayfa » Dernekler
Hayrullah Usta Projelerini ve kendini tanıttı
10 Mart 2016 Perşembe 15:24


 Hayrullah Usta Başkanları Projelerini ve Kendini Tanıttı

10 Nisan 2016 Pazar günü yapılacak olan Beykozlu Giresunlular Derneği 13. Olağan Genel Kurulu’nda başkan adaylığını açıklayan Hayrullah usta Beykoz’da kurulu bulunan Giresun STK başkanlarına projelerini anlattı.

9 Mart 2016 Çarşamba günü akşamı Beykozlu Giresunlular Derneği’nin merkezinde yapılan toplantıda konuşan Hayrullah Usta şunları söyledi:

Sevgili dernek başkanlarım halen başkan yardımcısı olarak görev yaptığımız derneğimizin yapılacak olan olağan genel kurulunda başkan adayı olduğumu açıklamıştım. Burada sizlerle görüşme amacım hem kendimi size anlatmak hem de adaylığım konusundaki ve derneğimiz konusundaki fikir ve düşüncelerini almaktır. Giresun Göreleliyim ama doğma büyüme Beykozluyum. Uzun yıllar Beykoz’da siyaset yaptım. Tekel’den emekli oldum. Ortaokul mezunuyum ve siyaseten çıkabileceğim en yüksek yere de çıktım. Beykoz’da 5 yıl belediye meclis üyeliği yaptım. Aktif siyaseti noktaladım diyebilirim. Derneğimizin de iki dönemdir yönetimindeyim.

Derneğimizin Beykoz’da çok büyük etkinlikler yapmasına karşın Beykoz’a kendini iyi anlatamadığını düşünüyorum. Bu da bu derneği pasifmiş gibi gösterebilir. Ama biliyorsunuz ki 30 yıla yakındır yaptığımız kaymakdonduran şenliği, 10 yılı aşkındır yaptığımız iftar çadırımız, belediyenin düzenlediği çayır festivali, Afyonkarahisar Giresunlular Şehitliği ile ilgili yaptığımız çalışmalar büyük ve sürekliliği olan çalışmaladır. Biliyorsunuz 22 Mayısta Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde Giresunlular gecesi, 5 Haziranda Kaymakdonduran ve 6 haziranda Ramazan başlıyor. Yeni yönetimi çok kısa zamanda çok yoğun bir gündem bekliyor. Bu bilinçle aday oldum.” dedi.

Şu ana kadar başka bir aday çıkmadı. Üyelerimiz eğer bize genel kurulda yetki verirse 15 kişilik yönetim kurulumun yanında Beykoz’da bulunan tüm Giresun STK ları ile birlikte burayı yönetmeyi hedefliyorum. Bana oy versin ya da vermesin her dernek başkanımızın kapısını çalacağız burayı birlikte yönetmek için onları derneğimize davet edeceğiz. Öncelikli hedefimiz içe dönük dernekçilik olacak. Yani Beykoz’daki STK larımızı bir masanın etrafında toparlamaya çalışacağız.

Hayrullah Usta’nın konuşmasının ardından tüm dernek başkanları olağan genel kurul ve dernek yönetiminden beklentileri ile ilgili söz alarak fikirlerini beyan ettiler.

Beykozlu Giresunlular Derneği Başkanı Fuat Kuş da toplantıya katılarak Hayrullah Usta’ya başarılar dilerken “Yönetim Kurulu olarak arkadaşlarımızın fikirlerini aldıktan sonra Hayrullah Usta’nın adaylığı açıklandı. Kimin Usta’yı destekleyeceğine bizim karar vermemiz mümkün değil. Hayrullah Usta’ya başarılar diliyorum.” dedi.

Toplantıya Niyazi Arslan (Beykoz Bulancaklılar Derneği), Nuri Yeşilbaş (Beykoz Alucralılar Derneği), Ömer Şahin (Beykoz Dereliler Derneği), Ahmet Okumuş (Dereli Kızıltaş Köyü Derneği), Yunis Meral (Doğankent Çatalağaç Köyü Derneği), Zeki Şahin (Doğankent Doymuş Köyü Derneği) Abdullah Öner Meral (Doğankent Çevre Köyleri Derneği), Metin Karadeniz (Tirebolu Karaahmet Köyü Derneği), Hüseyin Kuruderi (Görele Kırıklı Köyü Derneği), Yücel Alarçin (Sofulu Köyü Derneği), Aydın Öztürk (Tirebolu Yukarıboğlı Köyü Derneği), Halil İliksiz (Eynesil Kekiktepe Köyü Derneği), İbrahim Aydın (Tirebolu Belen Köyü Derneği), Taner Cafer (Görele Ortaköy Köyü Derneği), Bahtiyar Küçük (Tirebolu Özlü Köyü Derneği) katıldı.

 

Haber-Foto: Abdullah Öner Meral

Giresun Medya Platformu

 



Etiketler : vatangiresun.com/Ahmet, demiray/Abdurrahman, Ada, /Adil, EmecanAydın, kömürcü/Mehmeh, Cebeci/Eynesil, Kemaliye, köyü, /Mustafa, Civek/, Erdal, Avcı, giresunhavadis.com/Adnan, Kara/İsmail, Akdoğan, gurbetcicotanaklar, ,


Bu Haber Toplam 6801 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: